Fajn parťáci z Nového Bydžova!

Fajn parťáci z Nového Bydžova!

Šestice kluků, kteří s bubnem a vlajkou přijeli podpořit Union 2013, se ukázala být správnou partou, což naši OLD BOY´Z hodně oceňovali. Zejména moment, kdy východočeský kotel začal skandovat „Zdravíme Admiru!“, který náš kotel soupeřovým fandům oplatil taky přátelským skandováním.
Na Admiře se fandí, na fotbal se chodíme bavit a užívat si to, a kotel Bydžova k tomu výrazně přispěl!
Konečně byla na zápase ČFL atmosféra, kdy se na obou stranách opravdu povzbuzovalo. Škoda jen, že kluci z Bydžova po zápase nakonec nešli, ačkoli byli zváni, vypít s našimi FANS aspoň jedno pivko. Zasloužili by si ho!
My starší si pamatujeme letitý „kamarádšoft“ s fandy Vodňan a okřídlené heslo „Vodňany a Admira, to je jedna rodina!“
Něco podobného bychom si uměli představit s parťáky z Bydžova!
Pokud si tohle přečtou a budou chtít zareagovat, ať napíšou na adresu admiráckého tiskového mluvčího: ales.pivoda@seznam.cz.

A ještě ke včerejší debatě po zápase…

Kluci (i děvčata), aby to bylo jasné – rubrika FANS vznikla proto, aby se v ní mohly občas objevit věci, které se týkají přímo FANS a nejsou takříkajíc oficiální klubové. Tím samozřejmě není stavěna mezi klub a fanoušky jakákoli hráz, naopak, berte to jako přátelský krok Admiry směrem k vám. Že vás Admira vnímá jako své věrné fanoušky, o tom svědčí fotka z neděle na titulní stránce.

Zdraví vás Aleš P.