Turnaj na Meteoru: SK Zápy - FK Admira 4:3 (3:1)

Turnaj na Meteoru: SK Zápy – FK Admira 4:3 (3:1)

Úděsný úvod, nakonec jsme mohli i vyhrát

Branky Admiry: Macek, Kasík, Rybařík

Sestava
1. poločas: Voska, Horák, Komínek, Martinic, Paťha, Turák, Čmejla, Majer, Kurek, Macek, Mikolanda.
2. poločas: Voska, Kurek, Komínek, Martinic, Paťha, Zahálka (Horák), Žáčik, Ruslan, Stejskal, Kasík, Rybařík.

Zápas dvou rozdílných poločasů na dobře připraveném hřišti (vzhledem k počasí). Zápští do utkání vletěli a v první minutě se ujali vedení po naší nekoncentrovanosti. V prvním poločase měl soupeř, účastník ČFL, lepší pohyb a po zásluze trestal naše chyby v rozehrávce, nedůraz a hlavně špatný pohyb. Ve 25. min. už vedl soupeř 3:0, nám se podařilo korigovat Mackem, proto poločas nevypadal tak strašně – 3:1.

Do druhého poločasu přišlo nové mužstvo, jak hráčsky, tak hlavně pojetím hry. Hráči začali běhat a hlavně naše hra byla organizovanější. Nejdříve Kasík snížil po nádherné přihrávce Zahálky a pak Rybařík po samostatné akci srovnal na 3:3. Jenže 7 min. před koncem jsme udělali hloupou chybu v rozehrávce před naší brankou a soupeř strhnul vítězství na svoji stranu.

Hodnocení trenéra Jindřicha Tichaie: „Ze zápasu nemám dobrý pocit. Hlavně první půle byla špatná a špatný přístup, z toho vyplýval i špatný pohyb a podruhé za sebou (před týdnem od Loko Vlt.) obdržená branka v samém začátku. Naopak výkon některých mladých hráčů v druhém poločase mě naplňuje optimismem.“