Nedělní „tenis“ s tak trochu ostudou… Admira B – Sokol Klecany 3:6 (2:2)

Nedělní „tenis“ s tak trochu ostudou… Admira B – Sokol Klecany 3:6 (2:2)

Dostat v neděli dopoledne na domácí UMT od průměrného týmu 1. A třídy šest gólů, jak jinak to nazvat, než tak trochu ostuda? I když jde „jen“ o přípravu, přece jde taky o dobré jméno slavného klubu zvaného Admira!

Citelně chyběli zraněný Jackl a L. Němec. Ten je čerstvě po operaci nohy a na fotbal musí půl roku zapomenout…

První půle byla vyrovnaná a skončila po zásluze plichtou 2:2.

Ve druhé půli dali trenéři šanci opět několika mladíkům z dorostu. Přísnější měřítko by snesl snad Šálek. Mladíci si aspoň znovu ověřili, že dospělý a dorostenecký fotbal jsou dvě docela odlišné kategorie. Nakonec z toho byla „tenisová“ prohra 3:6…

Sled branek: po hrubce v defenzivě jsme dostali první gól – 0:1. Pěknou brankou vyrovnal na 1:1 Ondrůšek. Nesmyslná – a sudím Stěhulem správně odpískaná – penalta na naší straně znamenala opět vedení Klecan, tedy 1:2. V poslední minutě první půle zahrál jeden z hostí před svou brankou evidentní „volejbal“, penalta v náš prospěch, Ondrůšek a 2:2.

Po přestávce, než se střídající hráči rozkoukali, jsme dostali rychle po sobě branky na 2:3 a 2:4. Domino Němec sice pěknou střelou k tyči snížil na 3:4, jenže místo vyrovnání jsme se dočkali pátého gólu v naší síti. Odkop gólmana Jakimeczka trefil neomylně pozadí široko daleko jediného hráče Klecan, od kterého balon přeloboval našeho zmrazeného brankáře – 3:5. Nepochybně nejhloupější gól celé dosavadní přípravy. A ještě bylo hůř. Z další penalty hosté totiž zvýšili na konečných 3:6.

Neuniklo nám – sudí Stěhule pískl celkem tři penalty. Jednu, za ruku viditelnou přes celou délku hřiště, Středočechům odpustil…

Postřeh: V průběhu utkání upadl jeden divák z Klecan na schodech, nepříjemně se zranil a záchranka ho musela dopravit k vyšetření na Bulovku.

V sobotu 27. února čeká naše béčko přáteláček v sousedních Ďáblicích s domácím SK. Jeho trenér Martin Průša, donedávna kouč našich úspěšných starších žáků, se byl na mač s Klecany podívat a viděl admirácký propadák… V sousedském přípravném derby to snad může být z naší strany už jen lepší!

-api-

 

Na okraj: dostáváme příliš mnoho branek!

Přeborové jaro se blíží, ale hra naší defenzivy se nelepší. Od Bohemians Praha (Střížkova) jsme dostali tři góly. Od týmu 1. A třídy z Újezda n. L. dokonce sedm. A teď šestka od Klecan. Takhle by to v mistrovských utkáních věru nešlo…