FK Admira Praha – SK Třeboradice 0:1 (0:1)

FK Admira Praha – SK Třeboradice 0:1 (0:1)

Velké varování před blížícím se divizním jarem!

Od začátku utkání jsme na UMT ve Štěpničné hráli špatně, soupeř nás ve všem přehrával. Náš výkon postrádal přesnost i agresivitu. Admirácká rozehrávka byla špatná a soupeř si vytvořil několik šancí, které nevyužil. Až v závěru poločasu padla branka po rohovém kopu, a to po našem špatném odkopu. Gól jsme přeborovému soupeři doslova darovali a zkušený exligista Obermajer neměl problém překonat bezmocného Jakimeczka v naší brance.

Druhý poločas bohužel pokračoval v režii Třeboradic. Až v závěru jsme se zmohli na planý tlak a vytvořili si několik standardních situací. Jednou nebezpečně hlavičkoval Macek, jenže nad břevno. Víc jsme toho neukázali.

Podali jsme vůbec nejhorší výkon za celou přípravu, soupeř zaslouženě vyhrál a přehrával nás 75 minut v poli, což se nám často nestává. Jedna střela na branku za celé utkání je zoufale málo! Omluvou nemůže být fakt, že chyběli nemocní Martinic, Komínek a Majer a dlouhodobě marodící Vosický a Mošna.

Někteří hráči podali hodně podprůměrný výkon a musí se hodně zlepšit.

Admira: Jakimeczko, Herc, Paťha, Mamurov, Horák, Zahálka, Turák, Zolotuchin (Kasík), Kurek (Ruslan), Rybařík, Macek (Stejskal).

Tímto utkáním jsme – neslavně – zakončili účinkování v letošním Memoriálu Jiřího Kolína, kde jsme jedinkrát vyhráli, dvakrát remizovali (z toho o jeden bod se postaral náš B-tým) a čtyřikrát jsme odcházeli ze hřiště poraženi.

Hodnocení trenéra Jindřicha Tichaie zde:

Přehled dosavadních výsledků v přípravě

Admira – Loko Vlt. (ČFL) 0:3, UMT Satalice

Admira – Zápy (ČFL) 3:4, UMT Štěpničná

Admira – Meteor (divize B) 3:2, UMT Štěpničná

Admira – Kladno (divize B) 2:4, UMT Štěpničná

Admira – Český Brod (divize B) 2:2, UMT Štěpničná

Admira – Benešov (ČFL) 0:2, UMT Štěpničná

Admira – Třeboradice 0:1 (Pražský přebor), UMT Štěpničná

Generálkou na první jarní mistrovský mač bude poslední přípravný zápas s divizním SK Úvaly. Ten sehrajeme v neděli 6. března. Výkop 14.30.