Motorlet Praha B – Admira Praha B 0:1 (0:1)

Motorlet Praha B – Admira Praha B 0:1 (0:1)

Admirácké jaro – zatím „bez ztráty kytičky“!

Skoro by se ani nechtělo věřit – po „hokejových“ výsledcích v přípravě, kdy jsme dostávali tu tři, tu čtyři či pět branek, pracuje obrana zatím úspěšně. Ze tří mistrovských utkání hraných na třech různých UMT jsme vydolovali devět bodů, vstřelili jsme pět branek a jen dvakrát jsme inkasovali!

Gól: 21. Michálek.

Vyloučení: V 85. minutě byl vyloučen hráč domácích Šarf, a to za kopnutí soupeře do oblasti stehna v souboji o míč při použití nepřiměřené síly. Hráč bez protestů odešel do kabiny.

Admira B: Voska – Jerhot (75. Ponomarenko), Lupínek, Michálek, Beníšek, Zolotuchin (87. Káninský), Jackl, Šindelář, Kvapil, Štefan, Ondrůšek (D. Němec).

Trenér Admiry B Tomáš Čedík byl po zápase hodně spokojený: „Hrál se oboustranně hezký, běhavý fotbal, domácí mají mladé mužstvo podobně jako my. Zatímco Motorlet v první půli vůbec nevystřelil na naši branku, my jsme si vypracovali tři šance a z jedné Kuba Michálek skóroval. Po změně stran domácí zatlačili, ale ustáli jsme to, kolem šedesáté minuty se hra vyrovnala a potom už jsme Motorlet k ničemu nepustili. Navíc ještě Lupínek trefil břevno. Vyhráli jsme po zásluze a snad se nám bude dařit i nadále.“

ŽK: 3:3

ČK: 1:0

Diváků: 65

Rozhodčí: Tomšů – Havel, Gunitš

 

Naši střelci:

8 – Michálek (3 doma + 5 venku), Ondrůšek (6 doma + 2 venku)

7 – Jackl (5 doma + 2 venku)

4 – Šindelář (2 doma + 2 venku)

3 – D. Němec (1 doma + 2 venku), Jerhot, Štefan (oba 2 doma +1 venku)

2 – Lupínek (1 doma + 1 venku), Kasík (2 doma + 0 venku)

1 – Martinic, Zolotuchin, L. Němec (všichni 1 doma + 0 venku).

 

Ostatní výsledky a tabulka zde:

http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?sport=1&stat=107&vek=1&kraj=1&typ=1&pozice1=1

 

Příští utkání: ČAFC – Admira B, sobota 2. dubna, výkop 10.15.