ČAFC Praha – FK Admira Praha B 3:3 (2:1)

ČAFC Praha – FK Admira Praha B 3:3 (2:1)

Štěstěna se nás drží – vyrovnání těsně před koncem

Na UMT Čafky v Záběhlicích je „horká půda“. Navíc domácí na jaře ještě nevyhráli, a tak měli v sobotu dopoledne proti našemu béčku zvýšenou motivaci. A přece zůstali opět bez vítězství, zatímco Admira B dosud na jaře nebyla poražena!

Branek padlo šest, bylo na co koukat!

Ve 33. minutě stačil náš gólman Hybeš vyrazit Fitzelův přímý kop jen s námahou na roh. Po jeho rozehrání se dostal k míči Jerie a parádní střelou k bližší tyči zajistil domácím vedení – 1:0.

O šest minut později zastavil Lupínek ve vápně pronikajícího Micku jen za cenu nedovoleného zákroku. Penalta… Fitzel s přehledem zvýšil na 2:0.

Dvě minuty před přestávkou se Dominik Němec parádně trefil po rohovém kopu a poprvé překonal domácího gólmana Drahoráda – 2:1.

V 57. minutě se dostal k míči střídající Sadykov, který pobýval na UMT sotva pár desítek vteřin, a prudkou ránou k levé tyči srovnal skóre – 2:2.

Domácí šli ještě jednou do vedení. V 66. minutě Fitzel z přímého kopu posadil balón na hlavu nabíhajícího Zahradníka – 3:2.

Ale naši nesložili zbraně a bojovali až do konce. Vyplatilo se to! V 89. minutě centroval před branku Šindelář. Míč přizvedl ve skrumáži míč záběhlický Vrňák a nechtěně trefil růžek svatyně ČAFC – 3:3.

 

Branky: 33. Jerie, 39. z penalty Fitzel, 66. Zahradník – 43. Němec, 57. Sadykov, 89. vlastní Vrňák.

ŽK: 2:1 (57. Strašek, 83. T. Kaliba – 85. Štefan).

Rozhodčí: Tereba – Hlaváček, Šmakal.

Diváků: 35. Z toho 15 jich přijelo podpořit náš tým a ti si náležitě vychutnali vyrovnání pár vteřin před koncem!

 

ČAFC: Drahorád – Nováček, Zahradník, T. Kaliba, Strašek – Jerie, Micka, Nagy (56. Vrňák), Lukáš – Mašlej, Fitzel.

Admira B: Hybeš – Lupínek, Kvapil (88. Tůma), Káninský (88. Másilko) – Štefan, Jerhot (84. Panýrek), Šindelář, Kasík (77. Ermoshkin) – Němec (54. Sadykov), Ondrůšek.

 

Náš trenér Tomáš Čedík pro webové stránky www.fkadmira. info hodnotil mač takto: „V první půli jsme byli jednoznačně lepší, zahodili jsme čtyři jasné šance, dokonce jsme nedokázali dopravit míč do prázdné branky domácích. Paradoxně spíše se bránící Čafka vedla už 2:0, když druhý gól vstřelila z penalty. Naštěstí jsme před poločasovou přestávkou dokázali aspoň snížit na 2:1. Ve druhé půli jsme zaslouženě vyrovnali, ale domácí opět strhli vedení na svou stranu. Celkem byli čtyřikrát za celý zápas před naší brankou a dokázali z toho vstřelit tři góly! V závěru nám pomohlo štěstí aspoň k vyrovnání. Za bod jsme v této situaci samozřejmě rádi.“

S využitím serveru www.fotbalpraha připravil –api-

 

Naši střelci:

8 – Michálek (3 doma + 5 venku), Ondrůšek (6 doma + 2 venku)

7 – Jackl (5 doma + 2 venku)

4 – D. Němec (1 doma + 3 venku), Šindelář (2 doma + 2 venku)

3 – Jerhot, Štefan (oba 2 doma +1 venku)

2 – Lupínek (1 doma + 1 venku), Kasík (2 doma + 0 venku)

1 – Sadykov (0 doma + 1 venku), Martinic, Zolotuchin, L. Němec (všichni 1 doma + 0 venku).

 

Ostatní výsledky a tabulka zde:

http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?sport=1&stat=107&vek=1&kraj=1&typ=1&pozice1=1

 

Příští utkání: Admira B – FC JM Háje, neděle 10. dubna, výkop 15.00.