Sokol Královice – Admira Praha B 7:0 (3:0)

Sokol Královice – Admira Praha B 7:0 (3:0)

Porážka po švejkovsku: Sedm kulí jako v Sarajevu

V Pražská teplárenská přeboru zbývaly před tímto utkáním už jen dva na jaře neporažené týmy. A právě ty se utkaly na královické trávě. Po odehraném 22. kole už je jediným mužstvem bez prohry královický Sokol, který si na nás navíc hodně vylepšil skóre.

Nám chyběla pětice hráčů Jackl, Šindelář, Káninský, Štefan a Kasík, což ale není omluvou pro krutý sedmigólový nářez. Navíc jsme dopřáli Jeřábkovi v domácí brance vychytanou nulu…

Zápas byl exhibicí domácího kanonýra Formáčka, který našeho gólmana Hybeše překonal hned čtyřikrát.

 

Branky: 13., 18., 50. a 86. Formáček, 16. a 81. Richtrmoc, 59. Slováček.

ŽK: 45. Nykl – 26. Jerhot, 43. Lupínek, 64. Michálek, 67. Ponomarenko.

Rozhodčí: Havel – Tomšů, Hlaváček.

Diváků: 124.

 

Admira B: Hybeš – Kvapil, Lupínek, Panýrek, Tůma (46. Emoshkin) – Michálek (77. Gajdasz), Jerhot, Beníšek, Ponomarenko – Ondrůšek (72. Pavlata), Němec (56. Klimt).

 

Náš trenér Tomáš Čedík pro server www.fotbalpraha.cz říkal: „Těžko se to hodnotí. Dnes se tomu můžu jedině smát. Bohužel hráli jsme bez několika hráčů základní sestavy. Hráči, kteří šli z lavičky, nás kvalitou nepřesvědčili. Nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo. Když jsme sem jeli, prohrát jsme určitě nechtěli. V prvním poločase jsme si během deseti minut nechali dát tři jednoduché góly a pak už se hraje špatně. Neděláme z toho žádné závěry a hrajeme zase dál. Stane se to, je to sport. Za stavu 4:0 už do toho hráči nemají žádnou chuť.”

 

Ostatní výsledky a tabulka zde:

http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?sport=1&stat=107&vek=1&kraj=1&typ=1&pozice1=1

 

Příští utkání: Cholupice – Admira B, neděle 1. května, výkop 17.00.

 

S využitím serveru www.fotbalpraha.cz připravil: – api-