Sokol Cholupice – Admira Praha B 3:0 (0:0)

Sokol Cholupice – Admira Praha B 3:0 (0:0)

Dojeli jsme na neproměněné šance

Osmdesát minut jsme na cholupické drnovaté trávě hráli s domácími vyrovnaný zápas. Spíše jsme byli i lepší, ale zahodili jsme tři dobré střelecké příležitosti. Na kdyby se samozřejmě nehraje, ale přece – kdybychom šli do vedení my, patrně bychom z jižního okraje Prahy s prázdnou neodjížděli.

Nakonec rozhodla přísná penalta proti nám, z níž v 81. minutě cholupický Vršecký otevřel skóre – 1:0. Na hřiště se vkradla nervozita, naši hráči ztratili koncentraci a domácí nám dali další dva góly.

Stojí za to podívat se na záznam tohoto utkání. Kdo by viděl jen 80 minut, těžko by věřil, že mač nakonec skončí 3:0 pro Cholupice. Tím pádem máme po šesti neprohraných jarních zápasech poslední dva bez zisku bodu a se skóre 0:10. Inu, fotbal nemá logiku.

Strkanici, která se strhla po zápase, nebudeme rozebírat, udělá to konec konců disciplinární komise.

 

Admira B: Hybeš – Káninský, Jerhot (80. D. Němec), Lupínek, Ondrůšek (57. Beníšek), Michálek, Jackl, Šindelář (57. Stejskal, Macek (57. Kasík), Kvapil, Štefan (80. Panýrek).

Branky: 81. Vršecký, 86. Nwogu, 90. Jemelík.

ŽK: 4:6

Rozhodčí: Rodová – Váša, Šmakal.
Náš trenér Tomáš Čedík pro klubové stránky řekl: „Kdo zápas viděl, udělá si obrázek sám. Můžeme jen litovat neproměněných šancí. Řeknu to takhle – měli jsme tři vyložené, domácí žádnou. A prohráli jsme 0:3. Jinak dění v Cholupicích nebudu komentovat. Teď už se koncentrujeme na další zápas s Vršovicemi, kdy konečně nastoupíme doma.“

Ostatní výsledky a tabulka zde:

http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?sport=1&stat=107&vek=1&kraj=1&typ=1&pozice1=1

 

Příští utkání: Admira B – Union Vršovice, neděle 8. května, hřiště ZŠ Hovorčovická, výkop 15.00.