ČLŽ: FK LIBEREC - ADMIRA PRAHA 2 : 0

ČLŽ: FK LIBEREC – ADMIRA PRAHA 2 : 0

Věděli jsme o síle Liberce , doma nás potrápili, my jsme si z toho nevzali ponaučení ! Hráli jsme ,,Na větrné hůrce“ proti větru a Liberec nás svými nakopávanými míči dostal pod tlak . Opět jsme inkasovali hned na začátku zápasu , málo jsme se dostávali na polovinu Liberce a naše hra vůbec nebyla dobrá . Rychlost a důraz nám opět dělaly problémy, naše technická hra na vlastní polovině neměla šanci na úspěch . Liberec hrál jednoduše, dobře nás obsazoval a byl lepší .

Ve druhé půli jsme se snažili s výhodou silného větru o zkorigování , dostali jsme ale po nepochopitelných chybách druhý gól . Přeskupili jsme rozestavení , začali hrát na 3 beky, do hry se dostal Drescher a Mařík a 15 minut jsme měli velký tlak . Velké šance a převahu jsme nedokázali využít , Liberec měl ještě další možnosti , když jsme hráli na riziko , vyhrál zaslouženě. My jsme si nezasloužili vyhrát . Prohráli jsme s lepším soupeřem , musíme se opět vrátit k poctivému fotbalu , k pokoře a k herní disciplíně . To je cesta.

Sestava : Doležal – Lipták , Horníček/ 45´Drescher/ , Heřman , Škurek – Švarc/ 55´Mařík / , Herel, Skalický , Matějka, Yuzvak – Jung

Čeká nás utkání s Meteorem. Ten se rozjel a dává každému 5 branek , bude to ukázka, na co máme. Určitě se ale dobře připravíme !!