FC Zličín – FK Admira Praha B 6:3 (2:0)

FC Zličín – FK Admira Praha B 6:3 (2:0)

„Tenis“, ve kterém jsme tahali za kratší konec sítě

Opozdilci, kteří spěchali od metra na zličínský stadion po úvodním hvizdu sudího Šaróky, si ještě nestačili koupit lístek a naše mužstvo už prohrávalo 2:0. Co k tomu říct?

To domácím stačilo, nechali nás po celý první poločas hrát a vyráželi do rychlých brejků. Skóre se ale na trávě kombinované s pískem nezměnilo, i když k tomu na obou stranách dojít mohlo.

To, co přišlo po přestávce, nás pak vrátilo do časů zimní pauzy, kdy se v přípravných zápasech góly jen sypaly. Po hodině hry už jsme prohrávali 0:4. Potom jsme sice snížili, ale z protiútoku už to bylo 1:5 ve prospěch domácích. V posledních dvaceti minutách padly ještě tři góly, a tak se zrodil „tenisový“ výsledek.

Šest gólů inkasovaných gólů a hattrick domácího Maioneho jsou nedostatečným vysvědčením gólmana a hlavně celé defenzívy Admiry, přičemž omluvou nemůže být absence na jeden zápas distancovaného stopera Jackla. Výpomoc Kureka, Sadykova a Horáka z kádru A-týmu kýžený výsledek nepřinesla.

„Vyběhneme na hřiště, rozkoukáváme se a vzápětí prohráváme 0:2. A dál děláme dětské, žákovské chyby, které soupeř tvrdě trestá. Zápas nevyšel našemu brankáři, ostatně těžko by někdo jiný snesl přísnější měřítko, i když neříkám, že se kluci nesnažili. Aspoň že jsme vstřelili tři branky, ani domácí gólman nebyl nijak jistý. Jeli jsme na Zličín s třemi hráči z A-kádru a dostali jsme šest gólů… Kurekovi nesvědčil post stopera, Sadykov má problém v komunikaci, nerozumí česky… Tenhle výsledek nám tedy čest nedělá,“ mračil se oprávněně vedoucí mužstva Míra Petrů.

 

Admira B: Hybeš – Káninský, Lupínek, Kurek (68. Štochl), Michálek, Horák (75. Tůma), Beníšek, Sadykov (56. Jerhot), Šindelář (81. D. Němec), Kvapil, Ondrůšek (81. Másílko).

 

Branky: Maione 3 (3., 6., 51.), Merta 2 (62., 73.), Zahálka (68.) – Šindelář 2 (67., 75.), Michálek (71.).

ŽK: 1:0

Sudí: Šaróka – Opočenský, Bočok

Diváků: 120. Ti, kteří přijeli z Kobylis, odjížděli zaražení a zklamaní.

 

Naši střelci

12 – Jackl (8 doma + 4 venku)

9 – Michálek (3 doma + 6 venku)

8 – Ondrůšek (6 doma + 2 venku)

6 – Šindelář (2 doma + 4 venku)

5 – Jerhot (4 doma + 1 venku)

4 – D. Němec (1 doma + 3 venku)

3 – Lupínek (2 doma + 1 venku), Štefan (2 doma + 1 venku)

2 – Kasík (2 doma + 0 venku)

1 – Sadykov (0 doma + 1 venku), Martinic, Zolotuchin, L. Němec (všichni 1 doma + 0 venku).

 

Ostatní výsledky a tabulka zde:

http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?sport=1&stat=107&vek=1&kraj=1&typ=1&pozice1=1

 

Příští utkání: Admira B – Sokol Stodůlky, neděle 5. června, výkop v 15.00.