Potvrdili jsme znamenité druhé místo! Admira - Jablonec 2 : 1 (0 : 1)

Potvrdili jsme znamenité druhé místo! Admira – Jablonec 2 : 1 (0 : 1)

Po výprasku na Dukle jsme změnili tréninkový program a věnovali jsme se trošku více kondici a rychlosti , zvýšili jsme trénink na 5x týdně a ukázalo se to jako správná cesta!

Sestava: Doležal – Drescher, Lipták, Heřman, Škurek – Švarc, Herel, Matějka, Yuzvak /55´Pátek/ – Jung, Mižišin / 36´Rybín/

Jablonec v první půli začal skvěle , vyhrával souboje , cpal se dopředu , hrál aktivně . Po neodpískaném faulu na Junga jsme opět lehce v 6.minutě inkasovali a zápas začal mít scénář jako na Dukle . Podržel nás Doležal , který chytil 4 branky , byli jsme všude druzí , nemohli jsme se probudit .
Až ve druhé části poločasu jsme se probudili , začal hrát Švarc , stále se nemohl probrat Yuzvak / myšlenky na Liberec ?? / , byl vidět Jung , Matějka , Herel , vzpamatovala se obrana se stoperem Liptákem , který odehrál výborný zápas .
Po prohraném poločase přišlo jiné mužstvo , začali jsme běhat , hrát po zemi , přehrávali jsme Jablonec kondičně , dostávali se do šancí ! Z tlaku vyrovnal Yuzvak hlavou. Měli jsme snad 7 stoprocentních gólovek , Švarc 3x sám na ,,kasu“ , Jirka rozhýbal obranu , byl vidět , Mára začal hrát skvěle halva , zlepšil se Bert , hráli jsme s chutí , ofenzivně , Jablonec nestíhal !! Bert odražený míč napálil do brány , rozhodčí Kutiš !!! zvedl nesmyslně praporek a gol neuznal . Přesto jsme měli spoustu šancí , ale mohli jsme i v poslední minutě dostat na 2:2.
Konec dobrý , všechno dobré ! V tabulce České ligy žáků jsme skončili druzí a vítězný Meteor VIII jsme dvakrát porazili.
Hráčům jsme poděkovali , teď si dáme STAŘÍ – MLADÍ a v 19 hodin máme rozlučku v Chabrech . Kluci , ať se v dorostu daří !!!!

Konečná tabulka ČLŽ U15 zde:
http://vysledky.lidovky.cz/soutez2.php?id_soutez=10731