FK Slavoj Vyšehrad U19 – FK Admira Praha U19 1 : 1 (1 : 1)

FK Slavoj Vyšehrad U19  – FK Admira Praha U19            1  :  1   (1 : 1)

1.kolo Pražský Přebor sobota 27.8.2016 v 14.00 hod. Vyšehrad

Pro úvodní kolo nám los určil jednoho z hlavních favoritů soutěže domácí Vyšehrad. Jak se předpokládalo, tak na obou stranách nastoupil hodně pozměněný kádr oproti přípravnému utkání ze začátku srpna. Zápas bohužel začal s 10. minutovým zpožděním z důvodů problému domácích se zápisem a tak oba týmy čekaly na rozpálené umělce 15. min než přišli rozhodčí a zahájili utkání.

Úvod zápasu vyšel Vyšehradu, který se lépe pohyboval a tlačil nás k naší brance a my jen vyráželi k ojedinělým brejkům. Až v 15. min. vybojoval na středu Klimt míč, který vysunul dopředu Víta, který přesným centrem našel Karla a ten hlavou otevřel skóre 0:1. Další naše šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Bohužel ani jednu jsme nevyužili k pojištění vedení a to byla chyba. Domácí totiž ve 30.min. po zaváhání naší obrany bodlem z malého vápna vyrovnali a začali zase dominovat na hřišti, ale naši je už k ničemu nepustili.

Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně a byli jsme důraznější v osobních soubojích a začali jsme více ovládat střed hřiště , ale žádnou větší šanci jsme si nevytvořili. Naopak to byli domácí, kteří chodili do naší výše postavené obrany brejky a Dvořák v bráně nás dvakrát podržel. V nervózním závěru se víc faulovalo než hrálo a tak za zmínku stojí jen naše tyč Novotného z velkého úhlu a tak zápas skončil zaslouženou remízou.

.CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Je škoda , že zápas dvou týmů, které sestoupili loni z České ligy a netají se s tím, že chtějí Přebor vyhrát , nalosují od stolu do prvního kola. Pánové , pánové co by Vám asi řekli fanoušci, kdybyste do prvního kola ligy nalosovali Spartu se Slávií?!?

Branky : Karel

Sestava : Dvořák – Plechatý,Čížek,Šálek©,Egrt – Heinzel, Fric, Klimt, Karel – Vít, Panýrek

Střídali :

50.min. Egrt (Novotný)

68. min Vít (Jelínek)

75.min. Heinzel (Mírek)

83.min. Panýrek (Savič)

 

2.kolo Přebor Admira U19 – ABC Braník neděle 4,9,2016 v 13.15 hod. Admira

 

Vedoucí týmu Olda Vít

Leave a Reply