FK Admira Praha B – FC Háje 3:2 (1:0)

logo PT.jpg, 13kB

Tak jsme se konečně dočkali!

Máme první tři body do tabulky, ale byla to v 6. kole Pražského přeboru na mokré trávě v Hovorčovické ulici dřina. Hosté bojovali, fotbal oboustranně dost bolel. Co do převahy i šancí jsme byli o chlup lepší, a tak je naše výhra přece jen zasloužená.

Do vedení jsme se dostali ve 40. minutě utěšenou střelou Šmidrkala – 1:0. Hned po přestávce ale vyrobila ve 47. minutě naše lehkovážná defenziva hrubici a Jiroušek také parádní jedovkou srovnal – 1:1. Hodně diskuzí vyvolal gól našeho Šindeláře v 62. minutě. Míč poletoval vápnem hostí sem a tam, gólman Provazník dvakrát znamenitě likvidoval naše loženky, až nakonec balon protlačil těsně za brankovou čáru právě Šindelář – 2:1. Hostům se verdikt sudího Stěhule nelíbil, některým až tekly nervy, ale budiž řečeno, že rozhodčí situaci sledoval z nějakých čtyř metrů a dobře ji viděl. Od 71. minuty dohrávaly Háje v deseti, když rozhodčí po druhé žluté kartě vyloučil jejich kapitána Brože. Pojišťovací gól vstřelil v 77. minutě mazáckým lobem přes brankáře hostí mladík Hochman – 3:1. Ale nebylo by to naše béčko, aby si situaci samo nezkomplikovalo, když už v 91. minutě pustil brankář Jakimeczko ránu skoro z nulového úhlu, kterou na něj vypálil Hančl – 3:2. A ještě to byly v samém závěru nervy! Body nakonec zůstaly v Hovorčovické, což už jsme nutně potřebovali.

 

Video s hodnocením utkání z pohledu trenéra Tomáše Čedíka přineseme v brzké době.

 

Admira B: Jakimeczko – Mamurov, Jackl, Fric, Ondrůšek, Šmidrkal (64. Hochman), Stejskal (89. Káninský), Šindelář, Kvapil, Jerhot (83. Másílko), Vachoušek.

Branky: Šmidrkal, Šindelář, Hochman – Jiroušek, Hančl.

ŽK: Jerhot – Brož 2x, Hanžl, Dratva.

ČK: Brož

Rozhodčí: Stěhule – Šmakal, Chrenko.

V dešti sledovalo 50 diváků

Naši střelci:

3 – Šindelář (2 doma + 1 venku)

1 – Pavlata, Emoshkin (oba 0 doma + 1 venku), Šmidrkal, Hochman, Ondrůšek (všichni 1 doma + 0 venku)

 

Další utkání: Královice – Admira B, sobota 24. září, výkop ve 14.30 hodin.

Rozhovor trenéra

Leave a Reply