FK Admira Praha U19 – SK Střešovice 1911 U19 4 : 2 (2 : 1)

 FK Admira Praha U19 – SK Střešovice 1911 U19               4  :  2   (2 : 1)

4. kolo Pražský Přebor neděle 18.9.2016 v 13.15 hod. Admira UMT

Po vydatných sobotních deštích jsme nastoupili na UMT proti loňskému vítězi soutěže. Očekával se boj na malém prostoru a tak se také stalo.

Zápas pro nás začal opět jak přes kopírák z minulého kola. Dlouhý nákop v 1.min.prodloužil Vít za sebe hlavou a Klimt sám proti brankáři nezaváhal 1:0. Bohužel oproti minulému kolu jsme žádný další rychlý gól nepřidali. Naopak hosté byli velice nebezpeční a dvakrát nás výrazně podržel Dvořák v naší brance. Naštěstí na Panýrkův přímý kop v 22.min. nejvýše vyskočil Vít a hlavou nás poslal do vedení 2:0. Ale ani tato branka nás neuklidnila a kombinačně lepší Střešovice vymysleli v 42.min.krásnou akci na jeden dotek a náš Dvořák už neměl šanci 2:1.

V šatně o přestávce trenér Čabala výrazně klukům vysvětil, co se mu nelíbí a poslal na  trávník dalšího útočníka Pavlatu a tento tah se mu vyplatil hned v 47.min.,kdy Pavlata vnikl zleva do šestnáctky a jeho vyraženou střelu dopravil do branky důrazný  Plechatý 3:1. Krátce nato se nám podařil krásný ťukes po ose Klimt, Pavlata, Panýrek a posledně jmenovaný nás poslal v 57.min.do klidného vedení 4:1.V tu chvíli Střešovice výrazně přitvrdili a na hřišti se začalo jiskřit . Bohužel jsme to byli my , kteří na to doplatili a dva naši hráči po zákrocích, když byli u míče dřív, zápas nedohráli. Není ani podstatné , že hosté ještě v 85.min.po nedorozumění našich  stoperů snížili na konečných 4:2.  .

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Je s podivem, že tento zápas se odehrál bez jediné karty .Ti co zápas viděli si udělali obrázek sami.Tak snad jediným plusem je,že toto vítězstvý nás po zaváhání našich konkurentů vyneslo poprvé do čela tabulky.

Sestava :  Dvořák– Plechatý,Čížek,Šálek©,Egrt – Heinzel,Karel,Procházka,Klimt – Vít, Panýrek

Střídali :

46.min. Procházka (Pavlata)

73.min Plechatý (Bouguetouta)

81.min. Panýrek (Jelínek)

83.min- Vít (Kvapil)

85.min. Egrt (Savič)

 

5.kolo Přebor Dukla „B“ – Admira U19  neděle 25,9,2016 v 10.15 hod. Schulhofova

 

Vedoucí týmu Olda Vít

Leave a Reply