FK Admira Praha U17- FK Motorlet Praha 4:0 (2:0)

Admira U 17- Motorlet 4:0 (2:0)

Branky: 31. Marcinčik PK
36. Liška
43. Trnka PK
68. Jung

Sestava: Záhora, Kareš, Heřman, Krejčí, Zbořil D. ( 65. Šír), Rudolf, Zbořil P., Jung ( 70. Kwrbou), Liška ( 60. Procházka), Trnka, Marcinčik

Anglický týden pokračoval středečním domácím zápasem s Motorletem. A nutno přiznat, že se nám úvod zápasu vůbec nepovedl. Hosté byli důraznější, pohyblivější a aktivnější. Byli jsme pod tlakem, ale naštěstí jsme neinkasovali a postupně se naše hra zvedala. Přesto to byl spíše boj a k vidění byla celá řada osobních soubojů. Ve 31. min. jsme však sehráli rychlou akci, na jejímž konci byl faulován ve vápně útočník Trnka a zahrávali jsme pokutový kop. Svou penaltu s přehledem proměnil Marcinčik. O 5 min. později unikl na levé straně krajní útočník Marcinčik, po jehož střele se dostal k dorážce útočník Liška a šli jsme do dvougólového vedení. Tak skončil i 1. poločas.
Do 2. poločasu jsme šli s cílem více kombinovat, držet míč na zemi a pokusit se být dál aktivním týmem. Ve 43. min. se pustil odvážně do vápna soupeře znovu aktivní Marcinčik, který obešel individuálně protihráče a pokusil se vystřelit pravačkou na branku soupeře. Jeho střela byla zablokována rukou protihráče a kopali jsme znovu penaltu. Tentokrát se nemýlil Trnka a vedli jsme již 3:0. V 68. min. pak pečetil náš výsledek střelou levačkou z dálky ofenzivní záložník Jung.
Přestože jsme do utkání nevstoupili dobře, tak jsme nakonec těžký zápas s velmi dobře připraveným soupeřem zvládli výborně. Kluci pracovali výborně do defenzívy a makali na hřišti jeden za druhého. Jsem rád, že se zlepšuje herně-taktické myšlení hráčů a kluci dokáží být i směrem dopředu nebezpeční a dnes i efektivní. Záhora v brance podal opět velmi spolehlivý výkon a vychytal další nulu.
Před námi je poslední zápas anglického týdne, ve kterém nás čeká Čáslav, a pevně věřím, že na tento zápas budeme opět dobře připraveni.
Je třeba tento týden odmakat až do konce a v sobotu dnešní domácí výhru znovu potvrdit vítězným zápasem!
Coach M. Jíra

Leave a Reply