Admira Praha – SK Český Brod 2:2 (2:2)

Admira Praha – SK Český Brod 2:2 (2:2)

Zasloužená plichta s papírovým favoritem

Tým z Kolínska, přezimující v divizi B na 3. místě, si v Memoriálu Jiřího Kolína na UMT Štěpničná vede velmi solidně. Prohrál sice 0:3 s lídrem tabulky, třetiligovým SK Zápy, ale pak už naděloval. Meteor zdolal 3:1, Kladno 5:0 a Třeboradice dokonce 6:0. S Admirou v sobotu 13. února remizoval 2:2.

Hrál se dobrý zápas z obou stran, dvakrát jsme vedli, ale soupeř dvakrát vyrovnal. Nejprve Zolotuchin dorazil míč do branky po akci Martinice s Mackem. O deset minut později Brod srovnal, když využil naší nepovedené rozehrávky. Po Zahálkově střele z trestného kopu jsme šli znovu do vedení, ale Středočeši ještě do poločasu vyrovnali po dlouhém autu.

Druhá půle přinesla hodně bojovnosti i šance na obou stranách, ovšem žádnou branku, a tak asi po zásluze zápas skončil smírně.

Hodnocení našeho trenéra Jindřicha Tichaie zachytil na video Michal Jalovec, také autor fotografií. Škoda že v závěru záznamu našeho kouče „překřikuje“ domácí funkcionář Meteoru…

Sestava Admiry: Gabriel, Herc, Horák, Martinic (46. Kasík), Mamurov, Zahálka, Turák, Kurek, Zolotuchin (Rybařík), Stejskal (Čmejla), Macek.

Branky Admiry: Zolotuchin, Zahálka.

-api-