FK Admira Praha U18 – FK Meteor Praha U17 3 : 1 (1 : 0)

FK Admira Praha U18 – FK Meteor Praha U17 3 : 1 (1 : 0)

Přípravné utkání čtvrtek 3. 3..2016 v 18.00 hod. Admira UMT

V našem prvním přípravném zápase jsme přivítali v malém derby momentálně vedoucí tým skupiny „B“ České ligy U17. FK Meteor. Naše sestava byla ze 70% stejná jako na podzim a doplněna o 4.hráče, kteří jsou u nás na testech.. Výhledově ovšem musíme počítat s tím, že 3-4 hráči ze sestavy se mohou prosadit trvale do U19 a proto bude nutné tým výrazně doplnit. Na naší lavičku se postavil i šéf SCM M.Frýdek, který bedlivě sledoval v našem týmu potencionální posily pro U19.

Od začátku byl zápas vyrovnaný a šance se střídali na obou stranách. V 25. min. nás do vedení přivedl Vít, když jeho přímý kop prolétl těsně vedle zdi a zastavil se až v síti 1:0.

V druhém poločase jsme to už byli my, kteří jsme diktovali tempo zápasu. Odměnou nám byla 55.min,kdy se Dobrovolný opřel do míče z 25 m a vedli jsme 2:0. Poslední náš gól vstřelil opět Vít, když dorazil střelu Tchi-ena , která se odrazila od tyče 3:0. V závěru už jen soupeř kosmeticky korigoval na konečných 3:1.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR Obzvlášť za druhý poločas kluci zaslouží pochvalu, protože jsme byli lepší a navíc jsme i zápas zvládli i po psychické stránce a neopláceli jsme v druhém poločasu časté fauly soupeře bez míče .

Branky : Vít 2x,Dobrovolný

Sestava : Dvořák– Dobrovolný,Šálek,Klimt,Bejlovec – Bouguetouta, Kovařík©,Tchi-en, Ponomarev – Vít, Jaroslav

Střídali : Bartoušek,Vasilenko,Enim,

Omluveni: Uher,Juklíček,Procházka,Šimon

Příští zápas Admira U18 – AERO Odolená Voda neděle 16.3.v 14.00 hod.Admira UMT

Trenér a vedoucí týmu Olda Vít