ČLŽ: FK Kolín – FK Admira Praha 1:1 (1:1) p.k. 3:4

ČLŽ: FK Kolín – FK Admira Praha 1:1 (1:1) p.k. 3:4

Kolín, dne 13. března – Na první jarní mistrovský zápas jsme zajeli do Kolína. Výkop byl stanoven na 9.30 hod., povrch UMT.

Domácí byli na nás dobře připraveni a bojovali s námi o každý metr hřiště. V 6. minutě, s pomocí Junga, otevřel skóre Švarc a poslal Admiru do vedení – 0:1. Ve 12. minutě naši chybu Kolínští potrestali gólem a zařídili vyrovnání na 1:1. Od této chvíle domácí začali zdržovat hru, bránili v deseti lidech, a přestože jsme vynaložili velkou snahu, žádnou ze svých šancí jsme neproměnili.
I ve druhé půli domácí dali všechny síly do obrany, odkopávali míče a zdržovali. Bušili jsme do soupeře ze všech sil, jenže místo gólů padaly od 45. minuty zápasu žluté karty. Utkání bylo vyhrocené až do poslední minuty a po skončení hrací doby, za nesportovní chování, padla i karta červená. Rozhodčí viditelně pískal jednostranně, ale nemůžeme se na to vymlouvat, měli jsme dát čtyři góly a nebylo by co řešit. Vítězství jsme nakonec urvali až na penalty.

Střelec gólu: 6´ Švarc (Jung)

Střelci p.k.: Yuzvak, Herel, Jung, Heřman

ŽK: 45´ Rybín, 48´ Horníček, 55´Jung

ČK: Horníček

Sestava: Doležal – Škurek, Heřman, Lipták (52´ Mařík), Horníček, Rybín (52´ Hronek), Matějka, Herel, Yuzvak, Švarc (58´ Mižišin), Jung

Vlaďka Z.