Dvůr Králové nad Labem - Admira Praha 2:1 (1:0)

Dvůr Králové nad Labem – Admira Praha 2:1 (1:0)

První jarní zápas venku: Na vyrovnání nám chyběl čas…

Těsnou porážkou jsme bohužel klesli v tabulce a budeme muset v příštím utkání stoprocentně zabodovat.

Branky: 45. Kruliš, 63. Vitebský – 82. Macek.

Trenér našeho týmu Jindřich Tichai zápas viděl takto: „Do zápasu jsme vstoupili dobře. Domácí se po většinu první půle jen bránili, odkopávali míč a prezentovali se několika záludnými fauly. V tom vynikal především zkušený Kruliš, který několikrát předvedl zákrok, jaký do fotbalu nepatří. Bohužel vždy bez karty. Vytvořili jsme si několik nadějných šancí a střel. Ale gól jsme nevstřelili. V poslední minutě prvního poločasu jsme z první střely na naši branku inkasovali, když jsme neuhlídali při rohu právě ´zlého muže´ zápasu Kruliše.

Druhý poločas začal stejně jako první, když jsme neproměnili dobrou šanci po rohovém kopu. Pak přišla přísná druhá žlutá pro Ondru Herce a my jsme pak hráli celý druhý poločas o jednoho hráče méně. Domácí začali být nebezpeční z rychlých protiútoků, měli i šance a jednu z nich proměnili. V 82. minutě ještě po Komínkově centru snížil Macek, ale pak už se jen zdržovalo a nehrálo…“

Admira: Jakimeczko – Herc, Komínek, Martinic, Horák (82. Mamurov), Zahálka, Turák, Čmejla (60. Mošna), Kurek (60. Majer), Paťha (65. Zolotuchin), Macek.

 

ŽK: 3:3

ČK: 0:1 (55. Herc)

Diváků: 300

Rozhodčí: Janoch – Grimm, Szikszay

 

Naši střelci: Macek navýšil svůj náskok

6 – Macek (5 doma+1 venku)

4 – Zolotuchin (3+1)

3 – Zahálka (3+0)

2 – Kolařík (1+1), Mikolanda (2+0), Rybařík (2+0), Kurek (2+0)

1 – Vosický (0+1), Herc (1+0).

Příští utkání: Admira – Jaroměř, neděle 3. 4., výkop 10.15