FK Admira Praha B – FC JM Háje 3:0 (1:0)

FK Admira Praha B – FC JM Háje 3:0 (1:0)

Otázka jara zní: Kdo zastaví naše béčko?

Kdo by to byl po nepřesvědčivých výkonech i výsledcích v zimní přestávce řekl? Z pěti jarních mistrovských utkání jsme vytěžili neskutečných 13 bodů!

Proti FC JM Háje jsme se konečně dostali na přírodní trávu. Doma, v Hovorčovické ulici, jsme s přehledem porazili soupeře ze spodních pater tabulky, který výkonem zklamal. Mohli jsme vstřelit i více než tři branky.

Skóre otevřel ve 42. minutě Jackl z penalty za faul v pokutovém území. V 64. minutě byl za hrubý výraz adresovaný rozhodčímu vyloučen hostující Krejčí a pak přišly chvíle našeho Jerhota, který brankami v 65. a 68. minutě dovršil zcela zasloužené vítězství Admiry. Hosté z Jižního Města si nevypracovali ani jedinou gólovou šanci.

Trenér Admiry B Tomáš Čedík po zápase řekl: „Podali jsme výborný výkon, fotbalově jsme soupeře jasně přehráli. Terén byl sice těžký, ale i tak jsme hráli pohledný, kombinační fotbal. V první půli jsme neproměnili pár šancí, gól Jackla z penalty před přestávkou nás uklidnil a po ní jsme soupeře zlomili. Jeho výkon mě překvapil, a to nemile. Byli jsme bez debat lepší. Teď pojedeme k sousedskému derby na Střížkov a čeká nás tam velmi těžký soupeř.“

 

Admira B: Hybeš – Káninský (74. Tůma), Jerhot, Lupínek, Michálek (71. Ermoshkin), Beníšek (71. Másílko), Kasík (64. Panýrek), Jackl, Šindelář (74. D. Němec), Kvapil, Ondrůšek.

ŽK: 0:1

ČK: 0:1

Rozhodčí: Nykl – Cichra, Šaróka

Přihlíželo 50 diváků

 

Naši střelci:

8 – Michálek (3 doma + 5 venku), Jackl, Ondrůšek (oba 6 doma + 2 venku)

5 – Jerhot (4 doma + 1 venku)

4 – D. Němec (1 doma + 3 venku), Šindelář (2 doma + 2 venku)

3 – Štefan (oba 2 doma + 1 venku)

2 – Lupínek (1 doma + 1 venku), Kasík (2 doma + 0 venku)

1 – Sadykov (0 doma + 1 venku), Martinic, Zolotuchin, L. Němec (všichni 1 doma + 0 venku).

 

Ostatní výsledky a tabulka zde:

http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?sport=1&stat=107&vek=1&kraj=1&typ=1&pozice1=1

 

Příští utkání: Boh. Praha – Admira B, sobota 16. dubna, výkop 10.15