Meteor VIII - Admira 2:3!

Meteor VIII – Admira 2:3!

V sobotu jsme hráli ve 14.45 na hřišti Meteoru – kandidáta na první místo , který s 25 body jasně kraloval na 1. místě . Zápas s nábojem a vysokou herní úrovní jsme zvládli a vyhráli 3:2 !! Poprvé v historii jsme Meteor porazili a zaslouženě !

Sestava : Doležal – Pronyshyn / 64´Lipták /, Heřman, Horníček, Skalický , Škurek – Švarc / 67´Drescher/ , Herel, Matějka, Yuzvak – Jung / 58´Mižišin /

Branky za Admiru : Herel /penalta/ , Švarc, Mižišin

Meteor hned v úvodu skoroval po chybě beka a ve 2´minutě se ujal vedení . Za pár minut rozhodčí přísně odpískaný faul ,,vsunul“ do šestnáctky a k překvapení všech odpískal pokutový kop . Doležal nás ale podržel a slabou střelu chytil !! Získávali jsme převahu, po jasné ruce v šestnáctce jsme zahrávali my pokutový kop a ten Herel s přehledem proměnil – 1:1. Byli jsme lepší a šance Matějky, Švarce a dalších zůstali neproměněny. Potom chybu soupeře potrestal Švarc , přehodil golmana a šli jsme do vedení 1:2. Víme, že Meteor má druhé poločasy drtivé, a zůstali jsme u naší trpělivé a zabezpečené hry. Přesto jsme po chybičce stopera inkasovali na 2:2 . Závěr utkání byl hektický a po ose Herel – Yuzvak – Mižišin posledně jmenovaný zavěsil v poslední minutě hlavou a začaly bouřlivé oslavy . Pochvalu zaslouží všichni , odměnou hráčům je čtvrteční volno , bohužel musíme absolvovat všichni povinně zátěžové testy v pondělí a úterý .