ČLŽ: ADMIRA - DUKLA PRAHA 2:2, pk 3:4

ČLŽ: ADMIRA – DUKLA PRAHA 2:2, pk 3:4

Čtvrté utkání play – off doma s Duklou jsme už nedokázali vyhrát, pravdou je , že Dukla se ukázala ve výborném světle , hrála velmi dobře vzadu a měla rychlý přechod , byla nebezpečná , opět se projevil náš úzký kádr , přestou jsme trestuhodně přišli o vítězství .

Sestava : Doležal – Lipták, Horníček , Heřman , Škurek – Skalický , Herel – Švarc, Matějka /53´ Drescher/, Yuzvak – Jung / 45´ Mižišin /

Vedli jsme od 15.minuty, kdy Yuzvak vysunul Švarce a ten vyhrál sprinterský souboj a s přehledem zavěsil k přední tyči. Dukla byla lepší v poli , měli jsme starosti v soubojích , kazili jsme přihrávky .

Ve druhé půli ve 42.minutě jsem nechali hráče na zadní tyči zcela volného a ten prostřelil Doležala – 1:1. Vystřídali jsme – Mižišin vystřídal Junga na hrotu a v 57.minutě po přihrávce Yuzvaka upravil na 2:1. Do hry se dostal na 18 minut i Oskar a nevedl si špatně! Hrálo se nahoru dolů. Při našem obranném rohu naši beci opakovaně nedokázali odpálit míč ze šestnáctky a to nás stálo vítězství . Dukla vyrovnala a my jsme se ještě pokusili o závěrečný tlak , Drescher dal gól , který neplatil /ofsajd/ , 2 střely z bezprostřední blízkosti vyrazil výborný golman Dukly.

Penaltový rozstřel jsme prohráli 3:4, Dukla byla stoprocentní , Doležal si sáhl 2x na míč, ale získali jsme pouze bod. Už jsme se viděli někde v oblacích , musíme si sednout na zadek a začít znovu tvrdě pracovat, jinak dostaneme v Jablonci nářez !!!!!