Admira B – Union Vršovice 2:1 (0:1)

Admira B – Union Vršovice 2:1 (0:1)

Jackl, Jackl a zase Jackl…

V utkání na domácím hřišti v Hovorčovické ulici, kde mužstvo nastoupilo s cílem odčinit dvě kruté prohry zvenčí, padly tři góly. U všech byl Jackl, který den předtím sehrál divizní mistrák za A-tým v Jablonci nad Jizerou.

Kdo neviděl, neuvěří. Napřed Petr tečoval střelu jednoho z vršovických fotbalistů do protipohybu gólmana Hybeše a prohrávali jsme 0:1. Po změně stran ho hráč hostí zkosil ve vápně a sudí Klička pískal správně penaltu. Paradoxem byl fakt, že faulující hráč se sám vlastní vinou zranil a odkulhal z hřiště. Jackl k pravé tyči vyrovnal. Čtvrt hodiny před koncem utíkal Michálek po levém křídle vršovické obraně a přišla další kosa. Druhá penalta! Budiž zdůrazněno, že ani při jedné Vršovičtí neprotestovali, obě byly jasné. Míč si vzal zase Jackl a střelou do stejného místa nám vystřelil tři body.

 

Admira B: Hybeš – Káninský, Lupínek, Jerhot, Michálek, Beníšek, Jackl, Šindelář (64. D. Němec), Kvapil, Štefan (74. Panýrek), Ondrůšek (84. Štochl).

 

Rozhodčí: Klička – Tereba, Stěhule.

Branky: 61. a 76. Jackl (obě z penalty) – 27. Jackl (vlastní).

ŽK: 0:1

Za slunného, ale nadstandardně větrného počasí přihlíželo 50 diváků.

 

Trenér Admiry B Tomáš Čedík vypadal po zápase spokojeně: „Začali jsme výborně, soupeře jsme zmáčkli, jenže jsme neproměnili dvě velké šance. Pak se hra srovnala a Petr Jackl si dal vlastní gól. Během druhé půle jsme pozměnili sestavu a od našich kluků jsme viděli slušný výkon. Kuba Michálek třikrát utekl hostující obraně a nakonec jsme po faulu na něj vyhráli. V posledních pěti minutách Vršovice v náporu zkusily vyrovnat, ale výsledek jsme udrželi. A ještě jedna věta k Jacklovi. Odčinil svého vlastence dvěma góly a byl u všeho podstatného, co se na hřišti událo.“

 

Naši střelci:

11 – Jackl (8 doma + 3 venku)

8 – Michálek (3 doma + 5 venku), Ondrůšek (6 doma + 2 venku)

5 – Jerhot (4 doma + 1 venku)

4 – D. Němec (1 doma + 3 venku), Šindelář (2 doma + 2 venku)

3 – Štefan (2 doma + 1 venku)

2 – Lupínek (1 doma + 1 venku), Kasík (2 doma + 0 venku)

1 – Sadykov (0 doma + 1 venku), Martinic, Zolotuchin, L. Němec (všichni 1 doma + 0 venku).

 

Ostatní výsledky a tabulka zde:

http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?sport=1&stat=107&vek=1&kraj=1&typ=1&pozice1=1

 

Příští utkání: FK Přední Kopanina – Admira B, sobota 14. května, výkop v 17.00