Roli favorita jsme splnili a vyhráli jsme FK Admira Praha U19 – FK Kolín U19 3 : 0 (1 : 0)

Roli favorita jsme splnili a vyhráli jsme FK Admira Praha U19 – FK Kolín U19 3 : 0 (1 : 0)

37. kolo ČLD, středa 11. 5. 2016 v 17.00 hod., stadion FK Admira

V tomto zápase se po dlouhé době kluci představili v netradiční roli favorita a povinnost velela vyhrát!!! Proti minulému kolu v našem týmu nezůstal kámen na kameni. Do sestavy se vrátil kapitán Bejlovec, na stopera se postavil Obukhov, na levou stranu zálohy Vydra, do středu Rybalka a všemu vévodil staronový útok Slabý, Pavlata.

Od začátku jsme se snažili hrát aktivně po stranách hřiště a připravovat šance pro naše útočníky. Asi největší šanci prvního poločasu měl Slabý, jehož ránu z 15 metrů vyrazil nad břevno s námahou brankář hostí. I proto jsme se ujali vedení až v 41. min., kdy se opakovanou dorážkou trefil Pavlata – 1:0.

Druhý poločas se hodně podobal prvnímu. Naši hráli aktivně dopředu a vzorně si plnili i obrané úkoly. Bohužel přišla 62. min a naše prokletí jara – penalta. Na značku pokutového kopu si míč postavil Rybalka a opět nedal (na jaře naše třetí neproměněná penalta). Naštěstí již v 64. min. nás Slabý tvrdou ranou z přímého kopu poslal do dvoubrankového vedení. Pak ještě střídající Vít vyzrál na ofsajdovou past Kolína a v 83. min. uzavřel na konečných 3:0.

Branky : Pavlata, Slabý, Vít

Sestava : Dvořák – Bejlovec© ,Obukhov, Savič, Kvapil – Vydra, Šálek, Rybalka, Klimt – Slabý, Pavlata

Střídali : 69. min. Vít (Slabý), 79. min. Hochman (Šálek), 87. min. Panýrek (Klimt), Martínek (Pavlata)

 

Vedoucí týmu Olda Vít