FK Klánovice - FK Admira Praha U18 1 : 1 (0 : 1)

FK Klánovice – FK Admira Praha U18 1 : 1 (0 : 1)

21. kolo 1. třída starší dorost sobota 21. 5. 2016 v 11.00 hod. Klánovice.

V Klánovicích jsme se dle statistik utkali s druhou nejlepší obranou a s produktivním útočným duem Bilý, Báša, kteří do tohoto kola nastříleli 28.branek.

Přesto jsme to byli my, kteří se na Klánovické trávě chovali jako doma a od začátku jsme si vytvářeli jednu šanci zadruhou.12.min.Šálek sám před brankou nad,18.min.dělovku Juklíčka z 17.ti metrů vyrazil s námahou golman domácích nad břevno,24.min.Vít sám před brankářem střílí do něj,31.min Savič po rohu do břevna a ( za čáru)? Teprve až po zatažení Martínkem dal v 35.min.Rusanov na 0:1 a to ještě Vít v 42.min.přehodil z úhlu vybíhajícího golmana, ale netrefil branku.

Do druhé půle jsme nastupovali s vynucenými změnami v sestavě a s vědomím , že Klánovice budou dělat vše proto, aby vyrovnali. Naše předpoklady se potvrdily. Klánovice nakopávali jeden balón za druhým směr naše branka a naše obrana se měla co ohánět.V tu dobu byli domácí lepší a silově nás přehrávali. Vše vyvrcholilo v 72.min.kdy po nákopu do naší šestnáctky Dvořák chtěl míč boxovat a na značce pokutového kopu se srazil s domácím útočníkem a byla z toho penalta 1:1.Poté jsme proházeli hráče v sestavě a opět jsme začali mít navrch. Nejdříve v 77.min.Vít po zpracování na prsa vystřelil z otočky levou a ta jen lízla tyč, pak šel v 81.min.min.z úhlu sám na branku Rusanov, ale po přišlápnutí paty se nic nepískalo a když se v 88.min.protáhl podél brakové čáry Richtr a místo přihrávky střílel na přední tyč bylo jasné, že zde nevyhrajeme.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR :.Hráli jsme velice těžký zápas se soupeřem, který doma ztratil body naposledy v září 2015. To nás ale neomlouvá, protože s šancemi ,které jsme měli by si hráči s ligovými skušenostmi měli poradit i proto jsem z remízou nespokojen.

Branky : Rusanov

Sestava : Dvořák – Dobrovolný,Mathauser,Savič,Juklíček – Kovařík ©,Uher – Procházka, Šálek, Martínek – Vít

Střídali : Rusanov,Richter,Klimt

23.kolo Admira U18-Stodůlky neděle 29.5.2016 v 13.30 hod.Admira

Trenér + vedoucí týmu Olda Vít