AFK Slivenec - FK Admira Praha U18 1 : 14 (0 : 6)

AFK Slivenec – FK Admira Praha U18 1 : 14 (0 : 6)

24. kolo 1. třída starší dorost sobota 4. 6. 2016 v 12.15 hod. Slivenec.

Před zahájením jarní části soutěže jsem klukům slíbil, že pokud budeme mít v tabulce takový náskok, že nás už nikdo nedohoní tak v sestavě uděláme tzv eskymáka a útok půjde do obrany a obrana do útoku. A protože parafrází slavného hitu J.Ledeckého „Sliby se maj plnit ve Slivenci“ jsem celé rozestavení na hřišti totálně překopal. Stačí se podívat dole na sestavu.

Od začátku to bylo na hře trochu znát , protože obrana měla v obsazováním hráčů pár okének a útok často posílal míče ala odkop do místní zahrady za soupeřovou brankou, ale vše všichni nahrazovali nesmírnou chutí si nová místa v sestavě užít. Snad nejvíc byli na hřišti vidět dva hráči. Náš brankář Dvořák na hrotu dával gól za gólem jak rodilý útočník a Dobrovolný v naší bráně(až na malé zaváhání, když chytil malou domů do ruky, z čehož jsme dostali z nepřímého kopu z 12.metrů jedinou branku)chytil Slivenci v první půli tři samostatné nájezdy a dost nás podržel. Postupem času si vše sedlo a nekompletní domácí nestačili vzdorovat našemu brankostroji, který se zastavil až na konečných 1:14.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR: Teď už všichni jen vyhlížíme směrem k zítřejšímu jedinému DERBY Admira – Meteor U19 na který se všichni hráči těšili. Bohužel na doporučení vedení klubu bude hrát převážně roč.97,aby se hráči roč,98 nevykartovali nebo nezranili pro případno baráž, kterou MOŽNÁ budeme hrát v termínu 15.a 18.6..Proto se ptám? Nebylo by lepší kluky spíš nechat hrát těžký zápas, než je nechat stát 17.dní bez utkání ?! Kluci to cítí jasně a chtěli by určitě hrát !!

Branky: Dvořák 4x,Juklíček 4x,Kvapil 2x,Bouguetouta,Vít,Procházka,Martínek

Sestava: Dobrovolný – Bouguetouta,Procházka,Vít,Martínek – Kovařík©,Šálek – Kvapil, Richter,Juklíček – Dvořák

Střídali: Pavlata,Rusanov

Příští kolo Admira U18 – Praga neděle 12.6.2016 v 13.30 hod.Admira

Trenér + vedoucí týmu Olda Vít