Dostali jsme facku, zasloužili jsme si ji! ČLŽ: DUKLA PRAHA - ADMIRA PRAHA 7 : 1

Dostali jsme facku, zasloužili jsme si ji! ČLŽ: DUKLA PRAHA – ADMIRA PRAHA 7 : 1

Už jsme byli moc nahoře… Zápas s Duklou jsme ale totálně nezvládli , mysleli jsme si , že asi každého lehce porazíme , že se nemůže nic stát . Dukla nás přehrála ve všech činnostech , byla důraznější , lepší na míči , rychlejší , více chtěla vyhrát , šla za vítězstvím . My jsme hráli profesorsky, všude pozdě, laxní přístup ,,našich hvězd“, Dukla si nás vychutnala !!

První poločas jsme ještě dokázali být slušnými sparingpartnery, prohrávali jsme 1 : 0 , do druhé půle jsme to chtěli otočit , hráli na 3 beky, jenže hned jsme dostali laciný gól , pak na 3:0 a už jsme se vezli … Neuvěřitelné chyby v defenzivě a neochota plnit své povinnosti , daleko od hráčů , svalování chyb na ostatní – to byla opravdu blamáž !! Dukla byla ,,na koni“ a bylo jen otázkou , kolik nám dají branek . Nikdo nezvedl prapor , neprojevil se jako vůdce, jen čekání , CO UDĚLÁ SOUPEŘ .

Byla to facka , kterou jsme potřebovali , snad přišla včas, abychom dokázali důstojně zakončit sezonu s Jabloncem , který patří k nejlepším v ,,B“ skupině .

Motivace, kterou jsme hráčům nabídli , je pryč , vrátíme se k pokoře a k práci , ve středu bude trénink všech !!! hráčů v lese , zápas s Jabloncem by měl být v pátek odpoledne , je to v jednání!

Sestava : Mižišin – Lipták, Skalický , Heřman , Škurek – Švarc , Herel , Drescher , Matějka , Yuzvak /50´Pátek / – Jung.