FK Admira Praha B – Sokol Stodůlky 4:1 (1:0)

FK Admira Praha B – Sokol Stodůlky 4:1 (1:0)

Proti poslednímu týmu tabulky jsme nastoupili s cílem odčinit výbuch před týdnem na Zličíně a povedlo se. Už ve 12. minutě vstřelil Šindelář po akci zleva vedoucí gól – 1:0. Hosté přežili několik našich dalších šancí, a tak se do šaten šlo za jednobrankového vedení Admiry.

Když v 52. minutě propadla brankáři Stodůlek Průchovi do sítě Jerhotova hlavička a vedli jsme 2:0, bylo zřejmé, že náš tým kráčí za očekávanou výhrou. Zvlášť, když hned v 55. minutě Michálek zakončil sólový nájezd přesnou střelou k levé tyči – 3:0. V 74. minutě přišla chvíle hostujícího Světlíka, který výkonností převyšoval ostatní spoluhráče. Útok po levé straně zakončil jedovkou, která se zastavila až v šibenici nad brankářem Hybešem – 3:1. Brankovou tečku napsal v 81. minutě zkušený Čmejla, který přišel posílit B-tým z A-kádru. Pálil přesně zpoza vápna – 4:1.

Ono se řekne povinné tři body, ale o to těžší bývá skutečně je získat,“ říkal po utkání náš trenér Tomáš Čedík. „Hráli jsme na tři útočníky, chtěli jsme vyhrát, vlétli jsme na soupeře od začátku a brzy jsme vedli. A to jsme ještě nějaké šance neproměnili. Byli jsme jednoznačně lepší, podali jsme výborný výkon. Škoda inkasovaného gólu. Padl po naší chybě, náš hráč před postupujícím kapitánem soupeře ustupoval, místo aby ho napadal. Nechal ho i vystřelit a výsledkem byl pěkný gól, bohužel v naší síti. Vyhráli jsme zaslouženě, Stodůlky jen bránily a vlastně jsme je k ničemu, kromě toho jednoho gólu, nepustili.“

Admira B: Hybeš – Jerhot (58. D. Němec), Lupínek, Michálek, Ondrůšek (81. Kocinger), Beníšek, Sadykov (74. Másílko), Jackl, Šindelář (74. Tůma), Kvapil (67. Štochl), Čmejla.

ŽK: 1:0 (Kvapil)

Rozhodčí: Hlaváček – Tikal, Čermák.

Poděkování patří 25 divákům, kteří dali přednost našemu mužstvu před televizním přenosem utkání ČR – Jižní Korea.

Naši střelci

12 – Jackl (8 doma + 4 venku)

10 – Michálek (4 doma + 6 venku)

8 – Ondrůšek (6 doma + 2 venku)

7 – Šindelář (3 doma + 4 venku)

6 – Jerhot (5 doma + 1 venku)

4 – D. Němec (1 doma + 3 venku)

3 – Lupínek (2 doma + 1 venku), Štefan (2 doma + 1 venku)

2 – Kasík (2 doma + 0 venku)

1 – Sadykov (0 doma + 1 venku), Čmejla, Martinic, Zolotuchin, L. Němec (všichni 1 doma + 0 venku).

Ostatní výsledky a tabulka zde:

http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?sport=1&stat=107&vek=1&kraj=1&typ=1&pozice1=1

Příští utkání: SK Střešovice 1911 – Admira B, sobota 11. června, výkop 10:30 hod.