FK Admira Praha U19 – ABC Branik U19 6 : 2 (4 : 1)

FK Admira Praha U19 – ABC Branik U19

2.kolo, Pražský přebor, neděle 4.9.2016 v 13.15 hod., Admira UMT

V druhém kole jsme měli na trávě hl. stadionu přivítat hosty z Braníka. Ten ovšem po příjezdu na stadion odmítl hrát na trávě, protože byla nahlášená UMT.

Od začátku zápasu bylo hned jasné, proč. Naši se do dobře organizované obrany na menší UMT jen těžko probíjeli a od začátku bylo jasné, že to bude chtít z naší strany trpělivost. Naštěstí už ve 22. min. se do vápna protáhl Karel, našel Víta a vedli jsme 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat, tentokrát zase Panýrek nabil Vítovi a ten zvýšil na 2:0. A když v 35. min. po faulu na Heinzla upravil opět Vít z penalty na 3:0, zdálo se být vše zalité sluncem. Ovšem jak se hned ukázalo, Braník nesložil zbraně a po zaváhání naší obrany snížil v 41. min. na 3:1. Ovšem poslední slovo jsme měli my v 45. min., když po dlouhém nákopu Zimy si zpracoval míč na prsa Vít, prohodil si ho mezi stopery a nedal brankaři šanci – 4:1.

Do druhého poločasu vlítnul Braník jako uragán. Všude ho bylo plno a naši najednou nevěděli kam dřív. Před naší brankou bylo nejednou pěkně horko. Tudíž trest musel přijít. V 67. min. nedal Panýrek tutovku, z rychlého brejku šel útočník hostů sám na Zimu a po blafáku snížil na 4:2. Bylo na nás, abychom odpověděli, a to se také v 75. min. stalo. Zima opět daleko vykopl, Vít hlavou za sebe prodloužil na Panýrka a ten se už konečně nemýlil – 5:2.Na konečných 6:2 upravil v 80. min. Procházka, který využil krásného zatažení Klimta a jeho přesné přihrávky.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Důležité tři body z domácího hřiště. Bohužel s variantou, že hosté budou chtít na malou umělku, musíme počítat a včas nahlásit na svaz změnu hrací plochy, protože naše kvalita by se měla herně projevit na velkém hřišti.

Branky : Vít 4x, Panýrek, Procházka

Sestava : Zima – Plechatý, Čížek, Šálek©, Kvapil – Heinzel, Fric, Procházka, Karel – Vít, Panýrek

Střídali :

50. min. Kvapil (Egrt)

62. min Heinzel (Mírek)

66. min. Procházka (Novotný)

71. min. Karel (Klimt)

82. min. Vít (Savič)

3.kolo Přeboru – U.Vršovice – Admira U19, sobota 10. 9. 2016 v 13.30 hod., Vršovice

Leave a Reply