Sokol Královice – FK Admira Praha B 4:3 (2:0)

logo PT.jpg, 13kB

Na trávě favorita nakonec čestná porážka
Sokol Královice – Admira B 4:3 (2:0)

Do Královic na opačný konec metropole jsme cestovali ve „slepené“ sestavě. Vypomoci museli i dorostenci Zima a Panýrek. Královice šly sedm minut před závěrečným hvizdem do tříbrankového vedení. Nakonec byly rády za výhru o jediný gól.
Nejdůležitější momenty
Ve 37. minutě vybojoval kapitán domácích Krejča balón už na polovině soupeře a prošel s ním až k šestnáctce, kde byl zastaven Kvapilem za cenu nedovoleného zákroku. Domácí kanonýr Randa nedal Hybešovi šanci a prudkou ránou ke vzdálenější tyči otevřel skóre – 1:0.
Ve 42. minutě se ještě před vápnem dostal k míči Šumský, prudce napřáhl a Hybeš, i když vystihl směr, byl na střelu krátký – 2:0.
V 50. minutě po naší rychlé akci postupoval Ondrůšek sám na domácího gólmana. Ten mu jeho střelecký pokus stačil ještě zneškodnit, ale Vachoušek pohotově dorazil – 2:1.
V 59. minutě po Ondrůškově přímém kopu orazítkoval vysoký Jerhot hlavou tyč…
V 63. minutě byl u pravé postranní čáry faulován Krejča. Přímý kop rozehrál Randa a Hořický hlavou zvýšil na 3:1.
V 83. minutě prošel středem pole domácí Tylšar, tam přihrávkou našel Krejču a Královice vedly 4:1.
V 88. minutě rozehrál Kvapil přímý kop a nekrytý Jerhot hlavou snížil – 4:2
Ve třetí minutě nastaveného času rozehrál Šindelář z levé strany rohový kop, ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Jerhot – 4:3.

Admira B: Hybeš (46. Zima) – Lupínek, Kvapil, Káninský (84. Obukhov) – Stejskal (84. Paizullaev), Jerhot, Štefan (70. Másílko), Panýrek (46. Marek) – Ondrůšek, Šindelář – Vachoušek.
Branky: 37. Randa, 42. Šumský, 63. Hořický, 83. Krejča – 88. a 90+3. Jerhot, 50. Vachoušek.
ŽK: 2:5 (58. Vršecký, 86. Pavlů – 53. Štefan, 55. Zima, 64. Káninský, 90. Obukhov, 90+4. Másílko).
Rozhodčí: Hlavnička – Šaróka, Multerer.
Diváci: 80.

Náš trenér Tomáš Čedík byl po zápase rozladěný. Pro server www.fotbalpraha.cz řekl: „Škoda že jsme nedodrželi to, co jsme chtěli. Řekli jsme si předem, že nebudeme dělat chyby uprostřed, bohužel v prvním poločase dvě chyby uprostřed a dostaneme z toho dvě branky. To narušilo celou koncepci. Do druhé půle jsme si řekli, že musíme vstřelit nějaké branky. Chtěli jsme hrát bez chyb. Bohužel za stavu 2:1 Jerhot hlavou nastřelil tyč. Nikdo ale míč nedoklepl do brány. To se nestalo. Pak jsme zase dvakrát inkasovali. Věděli jsme, že nějaký gól ještě dáme, šance jsme měli. Byl to fyzicky náročný fotbal, hodně běhavý. Podařilo se nám snížit na rozdíl jedné branky. Byli jsme tady ve slepené sestavě. Máme hodně zraněných hráčů.”
S využitím serveru www.fotbalpraha.cz připravil api

Naši střelci:
3 – Šindelář (2 doma + 1 venku)
2 – Jerhot (0 doma + 2 venku)
1 – Pavlata, Vachoušek, Emoshkin (všichni 0 doma + 1 venku), Šmidrkal, Hochman, Ondrůšek (všichni 1 doma + 0 venku)

Další utkání: Admira B – Cholupice, neděle 2. října, výkop v 15.00 hodin.

Leave a Reply