FK Admira Praha U18 – TJ AERO Odolená Voda st.dorost 1 : 1 (1 : 0)

FK Admira Praha U18 – TJ AERO Odolená Voda st.dorost 1 : 1 (1 : 0)

Přípravné utkání neděle 13.3.2016 v 14.00 hod. Admira UMT

V druhém přípravném zápase jsme nastoupili proti vedoucímu týmu skupiny „A“ I.třída Středočeského kraje, který bojuje o postup do krajského přeboru..

Do utkání jsme nastoupili opět v pozměněné sestavě, což bylo ze začátku znát. Prostě to chvilku trvalo, než si kluci na hřišti herně sedli. Soupeř byl silný na míči a jeho sehranost byla znát. V 30.min jsme založili bleskový útok na pár doteků, na jehož konci byl Panýrek, který uklidil míč k tyči 1:0.

Do druhého poločasu jsme vystřídali a zase se historie opakovala. Soupeř byl aktivní a tlačil nás k naší šestnáctce. Odměnou mu byla 70.min.,kdy vyrovnal po ojedinělé chybě v naší obraně. V tu chvíli jsme na středu nepodrželi míč a obrana byla stále přetížená. Po dalším prostřídání jsme hru vyrovnali a párkrát jsme se dostali do slibného zakončení, ale na výsledku se už nic nezměnilo.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR Kvalitní soupeř, který prověřil hlavně naší defensivu a odolnost v osobních soubojích. Bohužel se skutečností, že tým bude průběžně doplňován hráči, kteří momentálně nehrají v U19 se budeme muset v celé jarní části soutěže vyrovnat, což se vždy na souhře musí projevit.

Branky : Panýrek

Sestava : Zima (U17)– Dobrovolný,Šálek,Kvapil,Juklíček – Uher, Kovařík©, – Bouguetouta, Panýrek,Richter – Vít

Střídali : Šimon,Nguyen,Nikita

Příští zápas Admira U18 – Praga „B“ muži neděle 20.3.v 16.00 hod.Admira UMT

Trenér a vedoucí týmu Olda Vít