FK Admira Praha U18 – PRAGA Praha „B“ muži 4 : 2 (2:1)

FK Admira Praha U18 – PRAGA Praha „B“ muži 4 : 2 (2:1)

Přípravné utkání neděle 20.3.2016 v 16.00 hod. Admira UMT

V generálce na první jarní kolo jsme přivítali muže PRAGA,“B“ kteří hrají II.třídu v Praze.

Do zápasu jsme vstoupili nešťastně a již od 14.min.jsme prohrávali po nepřesném odkopu našeho brankáře 0:1.. Naštěstí se nám podařilo v 28.min. Panýrkem srovnat a v 43.min po hezké kombinaci jsme hlavou Nikity šli do vedení 2:1 a to jsme ještě minimálně dvě tutovky zahodili.

Do druhého poločasu jsme vystřídali a udělali jsme přesuny v sestavě, bohužel na hře se to projevilo negativně. Vpředu jsme neudrželi míč a střed hřiště ovládla Pragovka. Výsledkem tohoto tlaku byl v 58.min vyrovnávací gól na 2:2 a tlak stále pokračoval. V těchto chvílích byli chlapi a tátové od rodin běhavější a všude byli k mému úžasu dřív než naši dorostenci. Co v tu chvíli nedala Pragovka bylo fakt umění. V době jejich největšího tlaku nám daroval třetí gól jejich brankář, když nahrál přesně samotnému Panýrkovi a ten nezaváhal 3:2. V zápětí přidal čtvrtý gól Eminem a odpor hostů byl zlomen.

 

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR Úkol staršího dorostu na Admiře je jasný.U19 zachránit ligu a U18 se zbytkem kádru má za úkol postoupit do pražského Přeboru. Úkol ani pro jeden tým není jednoduchý, ale není nesplnitelný.

Branky : Panýrek 2,Eminem,Nikita

Sestava : Dvořák – Dobrovolný,Mathauser,Šálek,Richter – Klimt,Kovařík © – Farkaš 99, Panýrek,Baraník 99 – Kvapil

Střídali : Uher,Juklíček,Eminem,Nikita

14.kolo I.třída Admira U18 – Hostivař pátek 25.3.v 13.00 hod.Admira UMT

Trenér a vedoucí týmu Olda Vít