FK Admira Praha U18 – SK Hostivař 2 : 0 (1 : 0)

FK Admira Praha U18 – SK Hostivař 2 : 0 (1 : 0)

14. kolo 1. třída starší dorost pátek 25. 3..2016 v 13.00 hod. Admira UMT

Zápas se hrál po vítězném ranním utkání naší U19 nad Doubravkou, do kterého se zapojili i někteří naši hráči. Ti, kteří dlouhodobě sledují naše rozestavení na hřišti, podle se stavy poznali, že v každé naší formaci nastala alespoň jedna změna oproti podzimnímu rozestavení. No a když k tomu připočteme ještě dva nemocné hráče (Juklíček, Procházka) museli jsme sáhnout pro výpomoc do U17,kteří nám ochotně vyhověli.

Od začátku jsme se snažili hrát stejným herním stylem jako na podzim, ale nebylo to ono. Ze všeho o co jsme se snažili ,čišela upracovanost a chyběla podzimní lehkost. Nějaké náznaky šancí jsme měli, ale bohužel žádná neskončila brankou. Až v 35.min.střídající Pavlata vyrazil středem hřiště a střelou po zemi k tyči z 20 ti metrů nás dostal do vedení 1:0.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s jasným záměrem dát rychle branku a pojistit nám vedení. Přesto, že jsme měli ze začátku poločasu navrch, podařilo se nám přidat druhý gól až v 68.min., kdy Vít netrefil pořádně dorážku, což bylo asi dobře, protože brankář čekal tvrdou střelu a na tuhle haluz vůbec nereagoval 2:0.Potom ještě náš kapitán Kovařík trefil z přímého kopu břevno, ale naši u dorážky nebyli včas. Nadále jsme se snažili přidat další branku, ale do konce utkání se už nic nezměnilo.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Důležité tři body na úvod soutěže. Po odchodu několika hráčů (viz rubrika TABULKA+STŘELCI na našem webu) se musí mužstvo opět sehrát a najít herně svou tvář. Věřím, že příští týden na ČAFC to bude herně už lepší.

Branky : Pavlata,Vít

Sestava : Dvořák – Dobrovolný,Mathauser,Śálek,Uher – Richter,Kovařík © – Bouguetouta, Tung,Martínek – Vít

Střídali : Pavlata,Klimt, Rabinský 99,Farkaš 99

15.kolo ČAFC – Admira U18 neděle 3.4. v 18.00 hod.ČAFC

Trenér + vedoucí týmu Olda Vít