ČAFC - FK Admira Praha U18 3 : 2 (2 : 0)

ČAFC – FK Admira Praha U18 3 : 2 (2 : 0)

15. kolo 1. třída starší dorost neděle 10.4.2016 v 18.00 hod. ČAFC UMT

Zápas začal netradičně v 18.00 hod. Přesto, že domácí jsou na čas utkání zvyklí, vstoupili jsme do zápasu lépe my. Od začátku jsme hráli vysoko a šance na sebe nedaly dlouho čekat. Ovšem když jsme asi ve 20. min .neproměnili třetí šanci, začal jsem mít obavy, aby se neopakoval včerejší zápas U19 v Písku (4:0). Když se ČAFKA v 24.min.. prosadila poprvé na 1:0 a v 42.min. přidala i hezkou brankou svým kapitánem bylo jasné, že mé obavy se vyplnily.

O přestávce jsme vše v klidu probrali, prostřídali a udělali přesuny v sestavě. Bohužel místo našeho tlaku patřil úvod domácím a začali nás bombardovat vysokými balóny do šestnáctky. Pak začala naše záloha opět fungovat a mohli jsme přejít na systém 3-4-3. Odměnou nám byla Panýrkova branka v 76.min. na 2:1.Dál jsme pokračovali v tlaku a hrnuli jsme se za vyrovnáním, které přišlo v 80.min., kdy Vít vyrovnal na 2:2. Od té doby se na hřišti rozpoutal boj muže proti muži. Domácí to vzadu hermeticky uzavřeli a bránili s nasazením všech sil. V tu chvíli jsme se nechali strhnout tempem zápasu a vidinou třech bodů a to se nám stalo osudným. Z ojedinělého nákopu se odhlavičkovaný míč dostal opět k domácímu kapitánu a ten nás v 87.min. nás dorazil střelou z 20 metrů k tyči na 3:2.

 

.CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Sehráli jsme smolný zápas a za tu dřinu v druhém poločase si kluci alespoň bod zasloužili. Bohužel tak, jak se k nám někdy na podzim přiklonilo štěstí, tak tentokrát jsme ho neměli. Na závěr bych chtěl poděkovat klukům ze širšího výběru U19 (Śálek,Klimt,Mathauser,Tung,Richter,Vít) a brankáři Šandovi z U16,kteří přišli ochotně pomoci po svých včerejších ligových zápasech…

Branky : Panýrek,Vít

Sestava : Šanda 2000 – Dobrovolný,Klimt,Śálek,Richter – Uher,Kovařík © – , Martínek, Panýrek,Procházka – Vít

Střídali : Mathauser,Tung

16. kolo Admira U18 – Kolovraty neděle 10.4. v 13.00 hod. UMT

Trenér + vedoucí týmu Olda Vít