FK Admira Praha U18 – Sokol Kolovraty 6 : 1 (1 : 1)

FK Admira Praha U18 – Sokol Kolovraty 6 : 1 (1 : 1)

16. kolo 1. třída starší dorost neděle 10.4.2016 v 13.00 hod. Admira UMT .

Na naší umělku přijel druhý tým v tabulce Sokol Kolovraty a všichni jsme věděli, že se jedná o zápas jara a že se hraje, jak se říká o šest bodů. I proto jsme nic neponechali náhodě a doplnili jsme si sestavu na místech, kde nás tlačila bota o hráče z U17 roč. 1999.Do branky se postavil Zima (Dvořák chytal za U19) a levého beka si vzal do své správy Kříž.

Zápas začal oboustraně opatrně a bylo jasné, že oba týmy se snaží neudělat hlavně zbytečnou chybu. Bohužel jsme to byli my, kteří ji udělali už. v 7.min.Náš kapitán se snažil pokrýt míč , který směřoval za naší branku, ale soupeř byl šikovnější a přihrál na vedoucí branku hostí 0:1.Tento vývoj jsme opravdu nechtěli dopustit, neboť jsme se obávali pevného valu před brankou Kolovrat. Naštěstí v 37.min.se ve vápně hezky uvolnil Gajdasz a srovnal na 1:1.

O poločase jsme v šatně udělali změny v rozestavení na 4-3-3 a hráči dostali pokyn roztáhnout obranu soupeře k lajnám a uvolnit zahuštěný střed hřiště. Další změnou byla výměna Martínka za rychlonohého Rusanova. Jak se později ukázalo, tento tah nám vyšel a změny se hned začali projevovat na skóre. Nejdříve v 58.min naběhl Vít na přesnou přihrávku Panýrka a poslal nás do vedení 2:1 a poté střídající Rusanov 64.min zvýšil na 3:1.Pak už jsme zápas měli pod kontrolou a přidali jsme ještě tři branky na konečných 6:1.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Jsem rád, že toto utkán,(přes vyhrocené diskuze na stránkách výsledky-lidovky proběhlo zásluhou všech hráčů na hřišti v klidu a hrál se hlavně fotbal ,k čemuž přispěla i delegace tří rozhodčích ,kteří běžně tuto soutěž v tomto počtu nepískají.

Branky : Gajdasz 2x,Rusanov 2x,Vít,Panýrek

Sestava : Zima 99 – Kříž 99,Klimt,Śálek ©,Dobrovolný – Uher,Procházka– , Martínek, Gajdasz,Panýrek, – Vít

Střídali : Rusanov,Baraník 99,Honzíček 99

17.kolo Admira U18 máme volný los.

Trenér + vedoucí týmu Olda Vít