Admira – RMSK Cidlina 4:3

Admira – RMSK Cidlina 4:3

Třetí utkání play – off jsme opět zvládli a s velice těžkým soupeřem jsme nakonec urvali 3 body za vítězství 4 : 3 !

Sestava: Doležal – Lipták, Horníček, Heřman, Škurek – Skalický, Herel – Švarc, Jung / 65´Mařík/, Yuzvak – Mižišin /54´Drescher/

Už v 11. minutě jsme po naší chybě inkasovali, naštěstí jsme hned v 18. a v 19. minutě otočili skóre na 2:1. Dvojice Yuzvak a Skalický si prohodila role nahrávače a střelce a do kabin jsme šli s jedním gólem navrch!

Druhý poločas jsme se probudili a dali dvě pěkné branky – Yuzvak z trestného kopu na 3:2 a Mižišin po přihrávce Yuzvaka na 4:2!

Po naší chybné rozehrávce na vlastní polovině šel útočník Cidliny sám na ,kasu´ a pohodlně upravil na 4:3. Bylo to drama až do konce, výsledek jsme už pohlídali a v dobrém utkání zaslouženě zvítězili!! Cidlina se ukázala jako nepříjemný tým, měla 5,6 výborných rychlých hráčů a s naším úzkým kádrem jsme toho měli plné zuby. 15 minut si zahrál už i Oskar, chvíli i Pepa Mařík, dalším na střídání už zbyl jen Lukáš Bohm z 2002. Mižišin musel do hry na hrot , bylo by dobré, aby se uzdravili Rybín a Hronek a Mates Pátek aby přestal mít teploty a začal s tréninkem.

Příští sobotu hostíme doma Duklu a musíme se na utkání dobře připravit . Čtvrteční volno má platnost až do prohraného zápasu . Odehráli jsme slušný zápas, mrzí mě pouze, že hráči Cidliny šli několikrát sami na brankáře, Doležal nás opět podržel, když za stavu 4:2 chytil penaltu!! Obdržené branky si zhodnotíme v pondělí na tréninku!