Slovan Kunratice - FK Admira Praha U18 1 : 5 (0 : 2)

Slovan Kunratice – FK Admira Praha U18 1 : 5 (0 : 2)

18. kolo 1. třída starší dorost neděle 24. 4. 2016 v 13.15 hod. Kunratice tráva.

Do Kunratic jsme přijeli proti minulému zápasu s několika vynucenými změnami v sestavě a naše obrana opět nehrála ve stejném složení. I proto jsme se na hřiště postavili v rozestavení 4-3-3, abychom od začátku hráli aktivně, a co nejvíc jsme těžiště hry drželi na půlce soupeře.

Na kvalitní trávě jsme se snažili od začátku plnit roli favorita a již ve 12. min. nás Rusanov poslal do vedení 0:1. Tato branka nás uklidnila a místy jsme předváděli hru, na kterou se dalo koukat. Přesto jsme druhou branku přidali Panýrkem až v 37. min., což byl i stav o poločase 0:2.

Do druhého poločasu jsme přesunuli rozestavení na 4-4-2 a další branky na sebe nenechaly dlouho čekat a postupně jsme navyšovali skóre až na 0:5. Za tohoto stavu si někteří hráči přestali plnit obrané úkoly a začali hrát jen směr brána soupeře. Právě proto Kunratice korigovaly na konečných 1:5.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Vzhledem k tomu, že toto kolo nám hrálo výsledkově do karet (viz rubrika tabulka)máme teď vše pevně ve svých rukách. Pokud se nám příští týden podaří doma porazit nebezpečnou Zbraslav, výrazně se přiblížíme k našemu cíli, což je postup do Přeboru.

Branky : Hochman 2x,Rusanov,Vít,Panýrek

Sestava : Dvořák – Dobrovolný,Savič,Mathauser,Juklíček – Uher,Hochman,Kovařík © – Panýrek,Procházka,Semenov

Střídali : Vít

19.kolo Admira U18 – SK Zbraslav neděle 1.5.2016 v 13.00 hod.Admira UMT

Trenér + vedoucí týmu Olda Vít