FK Admira Praha U18 – SK Zbraslav 5 : 1 (3 : 1)

FK Admira Praha U18 – SK Zbraslav 5 : 1 (3 : 1)

19. kolo 1. třída starší dorost neděle 1. 5. 2016 v 13.00 hod. Admira UMT.

V tomto pro nás důležitém zápase jsme přivítali nebezpečnou Zbraslav, která do tohoto zápasu disponovala nejlepším útokem díky 24.brankám nejlepšího střelce soutěže Kryštofa Kaplana. Bohužel před zápasem jsme museli řešit problém s brankářem ,protože Dvořák se včera zranil na Kladně , Jakimeczko měl maturitní povinnosti a Žulevič je dlouhodobě zraněn, Zima U17 má antibiotika a Hájek měl za sebou těžký zápas U17 v Kolíně 7:2.Proto naše volba byl Vít ,který se po více jak roce postavil opět mezi tyče, čímž jsme obětovali našeho nejlepšího střelce ,aby chránil naší branku.

Do zápasu jsme vstoupili raketově a již ve 12 .min. vyslal náš kapitán Kovařík projektil, který z 25. ti metrů skončil v šibenici 1:0.Bojužel hned ve 14. uděl Vít chybu při jednoduché rozehrávce a Kaplan trerstal 1:1. V tu chvíli se mi málem kousla pumpa. Budiž Lukášovi omluvou, že to byla jeho jediná chyba v zápase. Naštěstí náš tým disponuje rozdílovým hráčem jménem Panýrek a ten nás po individuálních akcích ve 26. a 39.min.dostal do dvougólového veden 3:1,a to se ještě Rusanova bomba odrazila od břevna do země (za čáru?!?) a opět do břevna.

Do druhého poločasu jsme prostřídali a opět jsme vstoupili do hry aktivně a už v 53.min.si Rusanov spravil náladu a krásnou křížnou střelou zvýšil na 4:1. Následně Dobrovolného střela lízla břevno a vše dovršil Uher, který se opřel do voleje a opět křížnou střelou uzavřel v 70. min na konečných 5:1. V druhém poločase byyi pasáže ,kdy jsme dobře kombinovali.a s některými našemi akcemi jsem byl spokojen.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Chci poděkovat všem hráčům za koncentrovaný přístup k utkání a za to, že se maximálně snažili plnit taktické pokyny určené před zápasem a jasně jsme dokázali kdo má v soutěži momentálně nejlepší útok a že to u nás nestojí a nepadá s jedním střelcem jako na Zbraslavi.

Branky : Panýrek 2x,Kovařík,Rusanov,Uher

Sestava : Vít – Dobrovolný,Savič,Mathauser,Richter – Uher,Kovařík © – Bouguetouta, Šálek,Panýrek – Procházka

Střídali : Rusanov,Kvapil,Egrt 99

20.kolo Satalice – Admira U18 sobota 7.5.2016 v 17.00 hod.Satalice

Trenér + vedoucí týmu Olda Vít