SK Ďáblice - FK Admira Praha U18 2 : 1 (1 : 0)

SK Ďáblice – FK Admira Praha U18 2 : 1 (1 : 0)

26. kolo 1. třída starší dorost sobota 18 6. 2016 v 10.45 hod. Ďáblice.

Do Ďáblic jsme přijeli s výrazně omlazeným týmem (viz sestava),protože našim klukům roč.1998 jsem dal volno z důvodů velké vytíženosti v sezóně. O všem hovoří fakt, že ze 120 ti našich dosavadních vstřelených branek v soutěži jich zůstalo doma 95. I proto v základní sestavě se vedle sebe postavili hráči, kteří spolu nikdy nehráli. Od začátku byli Ďáblice aktivnější a svůj vstup do utkání zúročili ve 4. min gólem na 1:0. Pak už to v naší hře začalo lépe fungovat a vytvořili jsme si i pár slibných šancí, z nichž největší byla v 45.min.,kdy přímý kop precizně zakroutil Hruška a střela se odrazila od břevna před brankovou čáru.

Do druhého poločasu jsme prostřídali a jestli v první půli byl hodně vidět F. Hruška tak v druhé to zas byl M. Šanda, který svým pohybem dělal domácím problémy. Bohužel druhý gól jsme si dali v 54.min. tak troch sami po malé domů a špatném odkopu našeho brankáře. Pak jsme přešli na systém 3-4-3 což přineslo šance na obou stranách, z níž jsme vytěžili v 72.min.Šálkem snížení na 2:1, ale bohužel do konce zápasu se nám už vyrovnat nepodařilo.

CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Tento zápas jsem chtěl pojmout jako první přípravu na pražský Přebor. Bohužel z 20ti oslovených hráčů roč.1999 si přišli zahrát jen, Hájek, Kříž a Lupač a statní hráči z různých důvodů účast v tomto zápase odmítli ?!?! Naštěstí nám ochotně pomohli hráči ročníku 2000 Šanda, Hruška, Moltaš, kteří výborně zapadli herně do týmu. Kluci děkuju.

Branky : Šálek

Sestava : Hájek 99 – Kříž 99,Kvapil,Klimt©,Juklíček – Uher,Procházka – Dobrovolný, Hruška 00,Lupač99 – Moltaš 00

Střídali : Šálek,Šanda 00

Trenér + vedoucí týmu Olda Vít