FK Admira Praha U19 – SK Polaban Nymburk U19 8 : 0 (0 : 0)

FK Admira Praha U19  – SK Polaban Nymburk U19            8  :  0   (0 : 0)

6. přípravný zápas – sobota 20.8.2016 v 10.15 hod..Admira.

Na trávě hlavního stadionu jsme přivítali v generálce na soutěž účastníka Středočeského Přeboru, který měl prověřit, jak jsme vyladili formu na 1. kolo s Vyšehradem.

Začátek vypadal hodně slibně ,snažili jsme se na širokém hřišti roztáhnout hru do stran a snažit se zakončovat. Výsledkem této hry byly čtyři 100% šance, ale o poločase svítilo na ukazateli stav 0:0.

To druhý poločas co se týká gólové produktivity byl o 100% lepší. Jako by střídající hráči chtěli říct, že jsme to my, kteří dokážeme ty branky dát a začali jsme sázet jedenu branku za druhou a dvakrát jsme ještě nastřelili břevno. Přestože půle byla 0:0 na konci zápasu svítil výsledek 8:0.

.CO ŘÍCI NA ZÁVĚR : Letní příprava je u konce.a my finišujeme laděním formy. Tým je z 95% hráčsky obsazen a čekáme na poslední dotažení tří přestupů a jsme kompletní. S vedením Admiry jsme domluveni, že vše bude vyřízeno do 25.8.Dva poslední zápasy jsme vstřelili 20.branek a obdrželi jeden a všichni hráči jsou až na drobné šrámy zdravotně v pořádku.Tudíž vzhůru na Vyšehrad

Branky : Panýrek 2x,Novotný 2x,Fric,Vít,Procházka,Blažejovský

Sestava : Dvořák – Plechatý,Čížek,Šálek©,Egrt – Heinzel,Fric,Klimt,Karel – Vít, Bouguetouta

Střídali : Procházka,Kvapil,Novotný,Panýrek,Blažejovský

Leave a Reply