Sokolov – FK Admira Praha U17 0 : 2 ( 0: 2 )

Sokolov – Admira U 17 0:2 (0:2)

Branky: 7. min. Marcinčik
20. min. Jung

Sestava: Záhora, Kareš, Heřman, Procházka (51. Krejčí), Zbořil D. (77. Šír), Rudolf, Zbořil P., Jung, Švarc ( 41. Liška), Trnka, Marcinčik (74. Kwrbou)

Sobotní venkovní zápas v Sokolově jsme začali výborně. Aktivním pojetím hry jsme soupeře dostali od úvodních minut pod tlak a přišly hned šance. Svým důrazem se v pokutovém území soupeře prosadil hned v úvodu utkání útočník Trnka, který byl faulován brankářem domácích, ale penalta se nekopala. V 7. min. se situace opakovala a tentokrát byl již faul domácího obránce na Trnku odpískán. K penaltě se postavil Marcinčik a chladnokrevně ji proměnil.
Náš tlak pokračoval a po nádherné křídelní akci ve 20. min. se po přesném centru Marcinčika prosadil ve vápně záložník Jung.
Postupně jsme však začali polevovat, chybovat v defenzívě a soupeř nás přehrával. Se štěstím jsme přežili závěr 2. poločasu bez inkasované branky.
Druhý poločas jsme hráli kompaktně s cílem především neinkasovat a nepouštět soupeře do šancí. Chvílemi se nám to příliš nedařilo, ale brankář Záhora byl tentokrát v brance jistotou a podržel nás. Naše příležitosti po brejkách měl především aktivně hrající Marcinčik, ale bohužel nepřihrával či nestřílel přesně.
Přesto jsme si nakonec odvezli naše první podzimní 3 body, kterých si nesmírně vážíme, a doufám, že bude tento vítězný zápas pro kluky tím správným hnacím motorem do jejich další tréninkové i zápasové činnosti. Celý realizační tým klukům moc gratuluje k výhře!
Coach M. Jíra

Leave a Reply