Ústí nad Labem U17 – FK Admira Praha U17 2:3 (1:0)

Ústí nad Labem U17 – Admira Praha U17 2:3 (1:0)

Branky: 52. Jung
58. Votlučka
60. Procházka

Sestava: Záhora, Kareš ( 73. Kotek), Heřman, Krejčí, Zbořil D., Votlučka, Jung ( 70. Venhoda), Rudolf ( 74. Zbořil P.), Liška ( 50. Procházka), Kwrbou ( 40. Švarc), Marcinčik ( 78. Šír)

Sobotní dopolední zápas se nám na půdě vedoucího celku tabulky Ústí nad Labem mimořádně vydařil. Hned od začátku se hrál skvělý fotbal v mimořádném tempu a naši kluci se soupeři jednoznačně vyrovnali. K vidění bylo několik nebezpečných akcí na obou stranách hřiště, ale byli to domácí, kteří šli jako první ve 26. min. do vedení. Nicméně kluci zareagovali výborně a vytvořili si několik zajímavých příležitostí, které bohužel k brance nevedly. V závěru 1. poločasu jsme měli obrovskou šanci po střele Marcinčika, ovšem míč skončil těsně před brankovou čárou soupeřovy branky.
Do 2. poločasu jsme však vstoupili výborně a aktivním presinkem jsme domácí dostali pod tlak. A přišla naše skvělá osmiminutovka! V 52. min. nacentroval Marcinčik a Jung hlavou srovnal na 1:1. V 58. min. otočil skóre zápasu nechytatelnou střelou z dálky záložník Votlučka. A v 60. min. pak naši rychlou kombinační akci dokončil pohotovou střelou ve vápně soupeře záložník Procházka. Pak jsme chvilku polevili v koncentraci a domácí v 62. min. zkorigovali výsledek zápasu na 2:3. Závěr zápasu jsme sehráli výborně takticky a domácím jsme již nic nedovolili.
Kluci dnes ukázali veliký charakter, bojovné srdce Vikingů a především perfektní individuální výkony, které nás všechny v realizačním týmu potěšily!
Po zásluze jsme tak zvítězili a získali cenný skalp vedoucího týmu soutěže.
Teď už jen zůstat v pokoře a pracovitosti do posledního zápasu podzimu proti Benešovu.
Coach M. Jíra

Leave a Reply